Jump to content



uTorrent and Router


argirisxt

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά......ας μπω στο θέμα που με τρώει,κατεβαζω απο prive server(www.greek-tracker.com)αλλά δ πιάνω ταχύτητες 25-35 μιλαμε για πολλούς seed and peers κανενα πρωι δ χερω τι παει στραβα και κατεβαζω με 70(για δευτερόλεπτα)επειδη εχω το modem του οτε πιστεύετε οτι εαν παρω ενα router να παω καλύτερα???κανενα παιδι εχει να προτείνει κανενα router το πολυ 50ευρο,ειχα δει στα oteshop κατι φτηνα δ ξερω.....ακούω γνώμες

Link to comment
Share on other sites

Τα router ειναι σιγουρα καλυτερα απο τα usb modem παρολα αυτα δε νομιζω να δεις διαφορες στις ταχυτητες

Ενα router που ειναι καλο ειναι speedtouch.

Τι συνδεση εχεις και ποσο κατεβασεις συνηθως απο web?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 01:05]

Εξαρταται τί κατεβαζεις.Συνηθως σε games δεν πιανεις max ταχυτητες αλλα λιγο πιο κατω απο τη μεση.Δοκιμασε με μουσικη,συνηθως τερματιζει η συνδεση.

αυτο τι σχεση εχει? η ταχυτητα εξαρταται απο πολλους παραγοντες αλλα οχι απο αυτο.

Link to comment
Share on other sites

εγω ειμαι ευχαριστημενος με speetouch αλλα wifi ειναι αλλη φαση αν σου χρειαζεται. με το μοντεμ εισαι πολυ περιορισμενος προγραμματα οπως dc++ και torrent αφου χρειαζεται να κανεις πορτ φοργουαρν για να εχεις ακομα πιο γρηγορες ταχυτητες.

Link to comment
Share on other sites

εγω ειμαι ευχαριστημενος με speetouch αλλα wifi ειναι αλλη φαση αν σου χρειαζεται. με το μοντεμ εισαι πολυ περιορισμενος προγραμματα οπως dc++ και torrent αφου χρειαζεται να κανεις πορτ φοργουαρν για να εχεις ακομα πιο γρηγορες ταχυτητες. πραγμα που σε μοντεμ δεν γινεται.

Link to comment
Share on other sites

Το port forwarding χρειαζεται μονο σε ρουτερς και δεν εχει σχεση με αυξηση ταχυτητας, ουσιαστικα το κανεις για να πιασεις τις ιδιες ταχυτητες με το μοντεμ αφου οι ρουτερς εχουν ενσωματωμενο fw και δεν αφηνουν τα εισερχομενα δεδομενα να περασουν ελευθερα αν δεν ειναι ανοιγμενο το port που χρησιμοποιειται.

Ουσιαστικη διαφορα μεταξυ μοντεμ-ρουτερ οσον αφορα τις ταχυτητες που πιανεις δεν υπαρχει, η τεραστια διαφορα ειναι στις δυνατοτητες-ενσωματωμενες λειτουργιες.

Το θεμα με τις ταυτοχρονες συνδεσεις ειναι πολυ σχετικο αφου πολλα ρουτερακια ειναι χειροτερα απο τα απλα μοντεμ στη διαχειριση συνδεσεων (λογω μικρης μνημης, χαλια firmware κτλ) ενω αν περιορισεις καταλληλα τον αριθμο των ταυτοχρονων downloads και συνδεσεων πιανεις μια χαρα ταχυτητες και με το πιο μαπα μοντεμ.

Απο ftp σε ελληνικο σερβερ τι ταχυτητες πιανεις? Αν ειναι και εκει χαλια τοτε πιθανοτατα ειναι θεμα dslam ή παροχου, αλλιως μαλλον ειναι θεμα ρυθμισεων.

Μετα την "αναβαθμιση" των συνδεσεων και τις συνεχομενες προσφορες στα πακετα παντως ειναι τυπικο φαινομενο να εχεις την μιση ταχυτητα απο αυτην που αναλογει στην συνδεση σου. Εγω επιανα 50-55 KB/s σταθερα με 512 ενω τωρα με 1024 πιανω τα ιδια ή λιγοτερα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.