Jump to content


Πρόβλημα με watercooling


gpl

Recommended Posts

Λοιπον εστησα μια υδροψηξη και εχω ενα απιστευτο προβλημα με την θερμοκρασια.εχω ενα μπλοκ μονο στην cpu και μου ανεβαζει θερμοκρασια 50 βαθμων.Αερα δεν εχει πουθενα στο κυκλωμα.Επισης εχω μια αντλια eheim,watertank thermaltake,ψυγειο μονο κυψελωτο.Οταν το τανκ ειναι ξαπλωτο ακουγετε σαν να βραζω φασολια,οταν σηκωθει το ενα μερος σταματα.τι μπωρει να φταιει.Να προσθεσω οτι το ψυγειο δεν εχει ανεμηστηρα αν δεν νομιζω οτι φταει αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Ε αν βαλεις εναν ανεμηστηρα....

Η θερμοκρασια σιγουρα θα πεσει λιγακι ;)

Εισαι σιγουρος οτι το μπλοκ παταει καλα ?

Καμια φοτο απο το συστημα σου παιζει να δουμε ?

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον πρεπει να βαλεις κανενα ανεμηστηρα. Βεβαια δεν μας ειπες και σε τι επεξεργαστη εχεις την υδροψυξη. Γιατι για εναν conroe πχ ειναι μαλλον λιγο το μονο ψυγειο χωρις ανεμηστηρα και για αυτο και σου ζεστενει το νερο.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε αν δεν μας δοσεις περισσοτερες λεπτομεριες για το τι εχεις που το εχεις και πως το εχεις .....

Δεν θα μπορεσουμε να σε βοιθησουμε και πολυ.........

Link to comment
Share on other sites

ολα εκτος απο το μπλοκ τα εχω εξω απο το pc.το ψυγειο το εχω στο πατωμα οπως και την αντλια.το τανκ λιγο ψιλοτερα.οπως λεω και ποιο πανω το τανκ οταν ειναι επιπεδο κανει σαν να βραζει,οταν το σικωνο λιγο απο την μια πλευρα σταματα.το τι εξαρτηματα εχω το λεω πιο πανω.

Link to comment
Share on other sites

Αν το ψυγείο το έχεις στο πάτωμα δεν μπορεί να περάσει ο κρύος αέρας από κάτω να ζεσταθεί στο ψυγείο και να ανέβει προς τα πάνω. Πρέπει να του αφήσεις ένα διάκενο από το πάτωμα.

Το ότι είναι ζεστό το νερό σημαίνει πώς δεν αποβάλλεται στο περιβάλλον η θερμότητα του.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να επικεντρωθείς στο ψυγείο. Βάλτου ανεμιστήρες μιας και το μονό έιναι μικρό.

Για τον θόρυβο στο τανκ πρέπει να πεις τι τανκ είναι (μια φώτο)

Link to comment
Share on other sites

δεν το εχω κολημενο στο πατωμα απλα παταει στο πατωμα το οποιο ειναι παγωμενο.κατι αλλο ποθ ισως παιζει ρολο.σε ολα τα εξαρτηματα εχω 9¨ σωληνακια και για να τεριαξει το μπλοκ που εχει 6¨ εβαλα μετατροπεις.λετε να πεζει ρολο?

το τανκ ειναι αυτο ------------> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700423

Link to comment
Share on other sites

Αδερφέ, το γεγονός ότι το νερό και το ψυγείο είναι ζεστά, σημαίνει ότι το μπλοκ σου πατάει και δουλεύει καλά. Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, βάλε κανέναν 12άρη ανεμιστήρα Aerocool (rebranded Papst) και θα βρεις την χρυσή τομή (θα πέσεις 10 βαθμούς χωρίς φασαρία)

Αρχική απάντηση από ergotelis

Μονό ψυγείο είναι λίγο, κακά τα ψέματα.Πάντως, είδες μια χαρά έπεσαν 10+ βαθμούς οι θερμοκρασίες ,έπρεπε με κάποιο τρόπο να φεύγει η θερμότητα!

Να δεις τον QX6700 στα 3400 με μονό ψυγείο...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Chosen

Να δεις τον QX6700 στα 3400 με μονό ψυγείο...

Κοίτα, μονό ψυγείο σε επεξεργαστή νομίζω πλέον είναι καλύτερα να βάλεις τη καλύτερη αερόψυκτρα.Με τι τάση?Αλλά και χωρίς τάση, να υποθέσω ότι βλέπεις 50άρες χαλαρά έτσι?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.