Jump to content



Απώλεια δεδομένων


Sintar

Recommended Posts

Για σας παιδια...Μολις ανοικσα το Pc μου και ειδα οτι ολα τα αρχεια απο τον εξωτερικό μου δίσκο ειχαν χαθει σαν να τον ειχα κανει format....Και ητανε πολλα ρε gmt!!!(περίπου 120 gb..)

Kαμιά ιδέα? ? ? ? ?

Link to comment
Share on other sites

MHHHHHHH!!!!!!!!! Χρησιμοποίησε πρώτα κάποιο recovery utility μήπως μπορέσεις και ανακτήσεις τίποτα από αυτά που υπήρχαν στο δίσκο. Κάνε μία αναζήτηση στο forum και θα βρεις πολλές προτάσεις. Αν τα καταφέρεις τελικά κατέβασε το διαγνωστικό της εταιρείας του σκληρού και κάν' του έναν έλεγχο...

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια εγω επαθα αλλο κουφο....Για καποιο χρονικο διαστμα δεν ειχα υπολογιστη γιατι μαζευα τα διαφορα parts....Σκληρους κρατησα τους ιδιους εναν boot και ενα backup....Κανω format στον boot και οταν τελειωνω τις διαδικασιες και ανοιγω τον αλλο βρηκα τα παντα μεσα, μια χαρα, εκτος απο ενα φακελο που λεγοταν MP3 και ειχε μεσα 4 τραγουδια αντι για τοσα γιγα που ειχα!!!!!!!!!!Που πηγαν τα ΜΡ3 ΟΕΟ????

Δεν ξερω αν ειμαι :OT: αλλα πειτε καμια γνωμη.....

Link to comment
Share on other sites

τωρα επαθα το ιδιο και με τον εσωτερικο σκληρο....

(τα recovery utilities χρησιμοποιησα(2-3)βρησκαν αρχεια αλλα δν επαιζαν...)

Το διαγνωστικο της εταιριας δειχνει οτι ο εξωτερικος σκληρος ειναι οκ αλλα ακομα και μετα το format τα αρχεια μετα απο λιγο καταστρεφονται....

(btw ψαχνω το Hirends boot cd,ξερει κανεις που να το βρω?το google δν βρισκει τπτ....)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.