Jump to content


βοηθεια


κωσταςμ

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Δεν ειμαι μονο καινουργιος στο σαιτ αλλα ειμαι καινουργιος και στους η/υ.Πριν ενα μηνα εβαλα dsl και πηρα το "ασυρματο" μοντεμ,μετα πηρα και μια usb καρτα δικτυου με σκοπο να μην εχω το 10 μετρα καλωδιο του μοντεμ ομως δεν υπολογισα τις ρυθμισεις που χρειαζεται και οπως ειναι φυσικο δεν καταφερα ποτε να κανω ασυρματο το μοντεμ.Αν γνωριζει κανεις πως συνδεονται θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα και αν ειναι εικονογραφημενο ακομα πιο πολυ...Καποιες πληροφοριες μηπως χρειαστουν

1)Τυπος μοντεμ speedtouch 585(i)v6 thomson

2)Καρτα δικτυου linksys wireless a/g usbdualband 5ghz/2.4ghz αυτα για την ωρα...ευχαριστω:blink:

Link to comment
Share on other sites

Το (1) με default ρυθμίσεις παίζει ως access point και δίνει αυτόματα ρυθμίσεις με dhcp (λογικά μιλώντας πάντα)

Το (2) με τις default ρυθμίσεις παίζει ως client και ψάχνει το access point με το πιο δυνατό σήμα, στο οποίο και τελικά συνδέεται. Επίσης by default παίρνει αυτόματα ρυθμίσεις από dhcp.

Τι ακριβώς έκανες και δε σου δούλεψε;

Link to comment
Share on other sites

αν ηξερα και τι εκανα καλα θα ηταν,τωρε ομως χαρις σε σενα το εκανα να δουλεψει ευχαριστω..μονο μια τελευταια ερωτησει επειδη κοντα μου εντοπιζω και αλλους χρηστες με ασυρματο δικτυο κατα ποσο ειμαι ασφαλεις τωρα????

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.