Jump to content



Nvidia, TV-Out και full screen video


Palpatine

Recommended Posts

’λλαξα πρόσφατα υπολογιστή και πήγα από ATi σε Nvidia. Όλα ωραία και καλά αλλά έχω ένα πρόβλημα με το TV-Out. Με την ATi μπορούσα να έχω clone την τηλεόραση και ενώ σε παιχνίδια, desktop κτλ η TV δεν έδειχνε όλη την επιφάνεια (έπρεπε να κάνω scroll με το mouse για να δω τις πλευρές π.χ.), όταν έπαιζα βίντεο στον υπολογιστή στην τηλεόραση εμφανίζοταν full screen (έπρεπε να επιλέψω το overlay μέσα από τους drivers της ATi για να γίνει αυτό).

Τώρα με την nvidia δεν έχω καταφέρει να πετύχω το ίδιο με συνέπεια το video να χάνει τις πλευρές ή το πάνω/κάτω. Υπάρχει κάποιο γνωστό πρόβλημα/λύση στο συγκεκριμένο θέμα;

8800GTS, 97.92 drivers, S-video σύνδεση, κλασσική τηλεόραση 29".

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως όταν ήθελα να δω ταινία απλά από τους drivers της nVidia έκανα μονή προβολή στην τηλεόραση και όχι clone, μπορεί να μην είναι η ακριβές λύση στο πρόβλημα σού αλλά σίγουρα καλύτερη από το να τα γράφεις σε DVD.

Link to comment
Share on other sites

Οι παλαιότεροι drivers υποστηρίζουν τις 8800; Δοκίμασα τους 97.92 και τους drivers από το CD της κάρτας γραφικών.

Διάβασα το help του nvidia control panel και λέει να επιλέξω στο Video & Television το "Modify full-screen video options" αλλά δεν υπάρχει πουθενά τέτοια επιλογή...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.