Jump to content



Σχετικά με AW9D-MAX


Dem

Recommended Posts

Όπως λεει και ο τιτλος θα ηθελα να παραθεσω καποιες παρατηρησεις και αποριες σχετικα με την συγκεκριμένη M/B. Παρα πολλες ρυθμισεις ειναι τελειω καινουριες σε μενα.

Περνώντας απο Celeron (τοσα χρονια) σε C2D6600 και συγχρονη M/B συναντησα καποια προβληματα στο στησιμο και modαρισμα της μητρικής που όμως σιγα σιγα λυνονται, κυριως μετα απο διαβασμα του http://forum.abit-usa.com/. Το υπαρχον bios της μητρικής θελει αρκετες ρυθμισεις manual.(Ερχεται λιγο υπερσυγχρονισμενη με ext. clock 272 και λιγο παραξενες default memory timings αυτο http://forum.abit-usa.com/showthread.php?t=114338 μου έλησε καποιες αποριες.

Τρομαξα στην αρχη νομιζα οτι δεν αναγνωριζει τις cellshock ddr2 800 μνημες.

Θα ήθελα την βοηθεια σας όμως σε μερικα πραγματακια.

1. Μου έβγαλε κανα δυο φορές "Cmos checksum error" έκλεισα το pc και εκανα clear cmos και στις 2 περιπτωσεις και μπηκε κανονικα δεν ειμαι καθολου σιγουρος όμως αν έτσι ειναι η σωστη αντιμετωπιση.. :...:

2. Δεν προλαβαινω να δω σχεδον τιποτα οταν ξεκιναει το pc απο πληροφοριες bios:jump: (αυτοn τον έλεγχο που βγαζει στην αρχη η οθονη πριν μπει στα Windows με τις πληροφορίες του bios τι εινα master, slave εννοω εκεινη την οθονη που αν πατησεις del μπαινεις sto bios.)

Me αποτέλεσμα να χρειαζεται να κανω reset και να παταω πολλες φορες to del για να μπω στο bios :wassat: Σκεφτηκα ότι μπορει να αργει να ανοιξει η CRT..δηλ η σχετική oθόνη να περναει πριν...

3.Τελος με το uguru βλεπω IDLE 33-37 με Ζαλμαν 9700 και 2 12 fan μπρος πισω και vga mia απλη fx5900 δεν ειναι πολλα? (εδώ αν γινεται ας βοηυησει καποιοs με Abit)

case ΤΤVA8000 τα καλωδια ειναι αστα να πανε αυτη την στιγμή.

οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη.Πολλα προβληματα και δεν τα προλαβαινω ολα:(

Η M/b φαινεται καλη..εγω δεν την παλευω.:tomato:

Link to comment
Share on other sites

Για το 2. bios-->Advanced Bios Features--->full Screen Logo Show--->Disabled

και ειναι οκ.:)

Τα "Cmos checksum error" συνεχιζονται οταν κλεινω το pc και την τροφοδοσια και μετα προσπαθω να μπω. :...: Λετε να τελειωσε η μπαταρια σε 3 μερες??:tomato:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.