Jump to content



SOS Mισοκαμενο pixel.. Εχει δει αλλος?


angel_f

Recommended Posts

Παιδιά χθες παρέλαβα την ΕΙΖΟ S2411W .

Σήμερα πριν από 2 ώρες καθώς έκανα μια εγκατάσταση VISTA Στον μούρο φόντο με την γκρι μπάρα , επάνω στην γκρι μπάρα εμφανίστηκε ένα πράσινο subpixel!!!

Να μην χρονοτριβώ , στο μαύρο δεν φαίνεται , σε όλους τους ενδιαμέσους τόνους ( ανοιχτά χρώματα ) φαίνεται , όσο πιο ανοιχτό σε φωτεινότητα το χρώμα τόσο πιο πολύ , στα σκούρα χρώματα δεν φαίνεται. Στο τεστ τις ΕΙΖΟ για καμένα pixel φαίνεται μονό στο άσπρο , με παρά πολύ δυσκολία και στο παρισινό ουσιαστικά δεν το καταλαβαίνεις , είναι λίγο πιο ανοιχτό .

Μπορεί κάποιος να μου πει εάν είναι καμένο?

Link to comment
Share on other sites

Για να την στείλω πίσω έτσι απλά είναι λίγο ζόρι , είναι παρεισαγωγή και το μαγαζί που την φέρνει είναι Θεσσαλονίκη . Και εγώ Εύβοια. Δεν λέει να την στείλω , να μην το πάρουν για καμένο και να την πάρω πίσω.

Τελικά παράτησα ότι όταν υπάρχει πράσινο στην απόχρωση του χρώματος , τότε το συγκεκριμένο πιξελ βγαίνει πιο φωτεινό.

Link to comment
Share on other sites

έκανα δοκιμή με πρόγραμμα για εντοπισμού καμένων πιξελ και εμφανίζετε στο άσπρο , πράσινο , σαν πιο πράσινο ( φωσφοριζε ). Και σε όλες τις αποχρώσεις που εμπεριέχουν πράσινο.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Jos3ph [Σήμερα, στις 10:03]

Κολλημένο pixel είναι, υπάρχει software για να το ξεκολλήσεις ... Και εγώ είχα ένα , αλλά μου πήρε 1 μήνα για να το ξεκολλήσω ...

Εαν υπαρχει κατι σε παρακαλω πολυ δωσε link , και ας φαω και 2 μηνες .

Link to comment
Share on other sites

Ειχε κολησει παλιοτερα ενα pixel σε εναν φιλο σε μια Samsung 17αρα... τοτε απλα το χτιπαγε με το δαχτυλο του καποιες φορες, και τελικα ξεκολλησε. Εχει περασει ενασ χρονος απο τοτε και δεν τον ξαναενοχλησε... Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι οτι καλυτερο σε καινουρια οθονη των 1200 euro... Ρωτα καλυτερα αν μπορεις να την κανεις RΜΑ...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.