Jump to content



2 ερωτησούλες


michailovits

Recommended Posts

1)Μόλις αγόρασα ένα dvd-rw. Η πωλήτρια μου είπε πως είναι της Nec , όταν το άνοιξα όμως στην ετικέτα του έλεγε Sony Nec (?). Τελικά Sony είναι ή Nec ?

Ο υπολογιστής μου το βρίσκει σαν : Optiarc DVD RW AD-5170A .

Τι είναι τελικά? Αν θέλω να κάνω upgrade το firmware του, απο που θα το κατεβάσω απο το site της Nec ή της Sony (Μάλλον απο της Nec)??

2)Θέλω κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να γράψω απο LP σε CD.

Αυτό το κάνω με το Nero, αλλά μόλις τελιώσει το κάθε τραγούδι πρέπει να το αποθηκέυσω, και μετά να πάω στο πικάπ και να βάλω το επόμενο τραγούδι, και γενικά εκτός απο κουραστικό είναι και βαρετό. Τι θέλω?

Αν ξέρετε κάποιο πρόγραμμα (καλύτερα να είναι Free,αλλά και να μην είναι ok) που: να αφήνω τον δίσκο lp να παίζει ως το τέλος, και μόλις τελειώνει να κόβει τα τραγούδια, σε track1, track2 κοκ.Δηλαδή να μην είναι ενομένα.

Ευχαριστώ :)

Link to comment
Share on other sites

Για το 2, επίσης μέσω NERO αν θές, από τον Wave Editor...Βάζεις το ολόκληρο και μαρκάρεις την αρχή και το τέλος του κάθε κομματιού και μετά τα κόβει...

Αν θές για κάτι πιό εξελιγμένο, είχε αναφέρει παλιότερα σε άλλο thread ο mod vdeseris το Audacity....πολύ εύχρηστο και καλό πρόγραμμα Audio Editing...

Link to comment
Share on other sites

jpavly: Για το 1, τα νέα NEC τύπου 5170, 7130 κλπ είναι συνεργασία Nec & Sony και λέγονται Optiarc.

Δηλαδή είναι καλύτερα απο τα κανονικά Nec Και απο τα κανονικά sony?

To firmware του απο που θα το κατεβάσω?απο το site Της Nec ή της Sony?

Link to comment
Share on other sites

Για δές εδώ και εδώ....μπορεί να βρείς πληροφορίες...Από ότι λένε στο πρώτο link NEC και Optiarc δεν παίζει ρόλο τί firmware θα βάλεις...αρκεί να είναι ο κωδικός του μοντέλου σωστός...δές πάντως και τι λένε εκέι...

To site της Οptiarc δεν μου ανοίγει τα links των προϊόντων...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.