Jump to content



DFI nf4 Hot Flash εθελοντης επείγον HELP!!!


nikoskrhth

Recommended Posts

Ψάχνω εθελοντή που να έχει DFI nf4 μητρική κατά προτίμηση ή οποιαδήποτε μητρική με BIOS chip (SST) 49LF004B για να κάνω HotFlash Το Bios της μητρικής μου thead link

Αφου έκανα οτι μπορουσα οταν εβαλα μια albatron 6600gt pcie δεν ξαναέκανε post με 4 leds of death και σκεφτηκα το hotflash πριν την δώσω για RMA το οποίο θα έιναι χρονοβόρο.

Οποιός είναι από κρητη και συγκεκριμένα Αγιο Νικόλαο, Ηράκλέιο,Ρέθυμνο η ενδιάμεσα

ας μου απαντήσει στο thead ή p.m

Ευχαρίστώ

Υ.Γ έχω κάνει hotflash πολλές φορές με επιτυχια σε DFI lanparty nf2 ultra b όπου έιχαν προβλήματα με bios corrupt, προσπάθησα να κάνω hotflash το bios της dfi nf4 μου στην dfi nf2 αλλα δεν το γράφει ενω έχουν ίσες τάσεις εγραφής ανάγνωσης τών chip 3.3v και ιδια pins στα bios chips.

Προσπάθησα μεσω DOS με τα AWDFLASH αλλα δεν ξεκινάει καθόλου η διαδικάσία και από windows με το winflash όπου ξεκίνάει το flash γραφει μεχρι 20% μετά προχωράει πολυ αργα και στο verify βγάζει error στο 18%, κανένα άλλο τροπό έχετε κατα νού?

Link to comment
Share on other sites

πριν ξεκινησεις τετοια, δες κι εδω πριν απο πολυ καιρο τα δικα μου.

βασικα, πρεπει να ξεκινησεις απο ενα dimm που εισαι σιγουρος 100% οτι δουλευει. πολυ πιθανο να εχει γινει corrupt to bios, δοκιμασες μετά απο clear cmos να τη μπουταρεις με το Insert πατημενο;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.