Jump to content


Να πετάξω τα MCE2005;


fonzi

Recommended Posts

Ισως είναι λίγο υπερβολική η έκφραση να τα "πετάξω" αλλά με έχουν εκνευρίσει σχετικά με τη λειτουργικότητά τους...

Συγκεκριμένα: Θέλω να μπορώ πατώντας το record στο τηλεκοντρολ να γράφω κατευθείαν (χωρίς να πηγαίνει σε μενού με ρυθμίσεις εγγραφής) ότι δείχνει στο liveTV. To ιδανικό θα ήταν να μπορώ να γράψω και ότι έχει σε buffer ώστε να γράφω πχ και κάτι που είδα ενδιαφέρον ενώ δεν είχα σκεφτεί εκ των προτέρων να το γράψω.

Αλλά ακόμα και αυτά αν δεν μπορώ να κάνω, θα ήθελα να έχω εκ των προτέρων ορίσει λήξη εγγραφής πχ 3 ώρες μετά από την έναρξη. Τώρα είναι προρυθμισμένο σε 1 ώρα μετά από την έναρξη της εγγραφής και πρέπει να μπαίνω στο μενού και να το αλλάζω με το χέρι κάθε φορά.

Ξαναλέω ότι με ένδιαφέρει κυρίως η άμεση εγγραφή (όπως γινόταν στα κλασικά βιντεο) των προγραμμάτων που παίζει η τβ χωρίς εκ των προτέρων να γνωρίζω χρόνο έναρξης και λήξης. Με ένα πλήκτρο να ξεκινάει εγγραφή και με ένα να σταματάει.

Να αλλάξω τα windows media center; Αν ναι, με τι;

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω απο windows media center αλλα...

εχω χρ prof και μαζι με την καρτα τβ περασα drivers και προγραμματα την καρτας που υπηρχαν μεσα στη συσκευασια. Με το προγραμμα της καρτα λοιπον μπορω και εχω το πσ σαν τβ (με ενα κλικ του κοντρολ ανοιγει η τβ , με ενα κλικ γραφει, με ενα κλικ κλεινει κλπ.)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.