Jump to content



Windows Live Messenger


michailovits

Recommended Posts

Έβαλα το Windows Live Messenger

γράφτηκα όπως έπρεπε, αλλά....

....δεν ξέρω πως δουλέυει.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως βλέπω τους on-line χρήστες και πως μπορώ να τους κάνω add, και οτι άλλο πρέπει να ξέρω

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Contacts /add a contact και βάζεις το email του φίλου σου.Για να του μιλήσεις όταν είναι αυτός online, με αριστερο διπλό κλικ ανοιγεις το παραθυρο της συζήτησης .Αν σε κάνει αυτός add θα σου εμφανιστεί εσένα ένα παραθυράκι που θα λέει αν τον δέχεσαι για φίλο.Πρέπει να τον δεχτείς για να μπει στην λίστα τον φίλων σου. Έχει επιπλέον λειτοργία κάμερας(αν έχεις εσύ ή ο φίλος σου) και μικροφώνου. Θα δεις τα κουμπιά σύνδεσης στο παράθυρο που μιλάς με τον φίλο σου.

Αυτά είναι αρκετά για να μιλήσεις σε κάποιον και να τον έχεις στην λίστα σου.Μετά μπορείς να ψάξεις της ρυθμίσεις που είναι περισσότερο για να ομορφίνεις το msn.

Όπου θες και άλλη βοήθεια εδώ ήμαστε!:)

Link to comment
Share on other sites

όταν ανοίγεις το παραθυράκι της επαφής για να μιλησεις (διπλό κλικ στο e-mail της επαφής απο το μενου) θα δεις πανω πανω ενα τηλεφωνάκι που λέει "κλήση". Το πατάς, αποδέχεται και ο αλλος την προσκληση σου και μιλάτε. Εννοείτε οτι πρέπει να έχετε και οι δυο μικρόφωνο...

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
Αρχική απάντηση από pastelidis [Σήμερα, στις 23:36]

Ρε παιδια μηπως ξερει κανενας πως να υποκλεπτεις συζητησεις απο αλλες επαφες σου.....σας παρα καλω αμα ξερει καποιος απαντηστε συντομα.....

mc-hammer-cat.jpg

Μα να πώ ότι δεν το'πα; το 'πα :p

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=672449#post672449

Τα λέμε από βδομάδα :)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από astrolabos [14-01-2008 19:42]

Ημέρα 3η

Τελικά είναι Distro και όχι bistro μου είπε ο Μιχάλης και Slackware όχι tupperware. Δεν πρόκειται όμως να του ξαναμιλήσω, γιατί όταν τον ρώτησα αν θα με βοηθήσει να κλέψω τον κωδικό του MSN της Μαιρούλας με μούτζωσε και είπε ότι είμαι *******. Μάλλον γουστάρει και αυτός την Μαιρούλα.

Βρήκα τα slackware και ξεκίνησα να τα κατεβάζω. Όσο κατέβαιναν έψαξα και βρήκα ένα οδηγό για το πώς να κλέψεις κωδικούς MSN. Ακολούθησα τις οδηγίες και έστειλα mail στον u-suck@gmail.com με τον δικό μου κωδικό και username από το MSN και αυτός θα μου στείλει μέσα σε 3 ώρες τον κωδικό την Μαιρούλας.

Είμαι πολύ χαρούμενος, ήδη νοιώθω λίγο hacker.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.