Jump to content



Εγκατάσταση σε partition υπάρχουσας


Occultist

Recommended Posts

Αν δοκιμάσω να εγκαταστήσω τα winxp σε partition που υπάρχει ήδη άλλη εγκατάσταση (σε διαφορετικό folder) winxp, θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Τα υπάρχοντα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων και των αρχείων που βρίσκονται στην παλιά εγκατάσταση, θα μεταβληθούν;

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει κανα προγραμματάκι που να bootάρει από cd και να μπορεί να κάνει partition χωρίς να formάρω; Πολλά ζητάω ε;...Βασικά έχει γα@!#$* το xp installation και δε μπορώ να μπω ούτε στα windows. Δεν έχω πρόχειρο κανέναν να πάω και το δίσκο για backup...

Link to comment
Share on other sites

Αν θες να περασεις τα XP μονο και μονο για να κανεις backup τα δεδομενα δεν υπαρχει προβλημα. Η εγκατασταση γινεται στο φακελο windows.0 και μπορεις να δουλευεις κανονικα απλα στο program files θα εχει τα προγραμματα απο την προηγουμενη εγκατασταση. Στο documents θα δημιουργηθει νεος user και δεν θα εχει σχεση με αυτο που ειχε πριν.

Ετσι κι αλλιως απο την στιγμη που η προηγουμενη εγκατασταση ειναι διαλυμενη δεν σε νοιαζει αν ειναι σε αλλο ή στο ιδιο partition. Μπορεις ανετα δουλευεις και με δευτερη εγκατασταση.

Το εχω κανει πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.