Jump to content



Windows 2003 2 NIC


thundercat

Recommended Posts

Θελω να στησω ενα Windows 2003 Server ο οποιος έχει 2 καρτες δικτυου. Μπορουν αυτες οι δυο να λειτουργησουν παράλληλα ωστε να εχω μεγαλύτερο bandwidth? An ναι τι ρυθμισεις θελουν οι ΙΡ των καρτων αν εχω για παραδειγμα ενα router ο οποιος χρησιμοποιηται για DNS kai gateway (192.168.0.1)?

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που λες ονομάζεται bridge connection αλλά δεν διπλασιάζουν το bandwidth, το μοιράζονται. Για να το κανεις πας control panel -> network connection,επιλέγεις τις συνδέσεις που θέλεις, δεξί κλικ -> Bridge Connections.

Link to comment
Share on other sites

Δε γίνεται στα window servers. Σε linux γίνεται, αναλυτικές λεπτομέρειες στο κεφάλαιο 10 του http://lartc.org/howto/

Και για να μην παρεξηγούμαστε το load balancing service των windows δημιουργεί ένα cluster για μεγαλύτερο scalability και availability.

Link to comment
Share on other sites

Γίνεται γενικά αυτό ή μόνο με συγκεκριμένο hw; Αυτό που είδα είναι ότι το nic teaming στα windows γίνεται με ένα πρόγραμμα της hp στους servers της(και κάτι ψιλά η dell) και έπαιζε αρκετά η PRO100 ή η PRO1000 κάρτα δικτύου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.