Jump to content

AGORA 22" TFT WIDE EPEIGON

papados

Recommended Posts

Κι εγώ έχω ακούσει ότι είναι ανάλογα στο κομμάτι που θα κάτσει το input lag. Όπως και να χει, αν υπάρχει το ρευστό ας πάει στην 2407wfp, αν όχι, και η benq και η Dell στις 22¨ καλές είναι.

(σημείωση: το ότι το παιδί που άρχισε το thread γράφει greeklish λόγω προβλήματος δε σημαίνει ότι όλοι θα γράφουμε greeklish απαντήσεις, ε? Δεν έχω πρόβλημα με τα greeklish αλλά υπάρχουν και κανόνες...)

Εγώ όμως έχω με όλα τα greeklish. Τι πάει να πει έχω Αγγλικά WinXp? Οι κανόνες έιναι κανόνες και ισχύουν για όλους.

Αν κάποιος έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την γραφή στα Ελληνικά επικοινωνεί πρώτα με την ομάδα του Lab πριν ποστάρει και εξηγεί την κατάσταση.

Και επειδή δεν βλέπω κανέναν σας (που γράφετε greeklish) να έχει όρεξη να διορθώνει τα ποστς του στα Ελληνικά....black hole sun

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.