Jump to content

AGORA 22" TFT WIDE EPEIGON

papados

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

kalhspera se olous thelw na kanw mia erwthsh.eimai metaksy twn parakatw 22" monitor k tha ithela opoios kserei na me dieukolinei sthn epilogh mias giati prepei se liges meres na provo se mia agora.oi othones einai h 2230wm ths viewsonic , h mw221u ths asus , h samsung 225bw , h BenQ FP222WH k telos h Dell 228WFP Wide.na episimanw oti me endiaferei to dvi an k oles exoun k tha thela na mathw se ti xrimieuei to hdcp pou exoun oles ektos ths viewsonic k se ti to hdmi.den prokeite na xrimimopoihsw kanena xbox 360 apla anarwtiomoun mhpws oi othones me hdcp exoun kaliterh eikona ktlp.eimai mesos xrhsths k den psaxnw kati epagelmatiko akoma an k asxoloume me modeling.euxaristw ek twn proteron :-)

den exoun ellhnika ta win mou einai xp agglika xwris tpt egatestimeno mesa.yparxei prob sto posting me greeklish?

το hdcp (high definition copy protocol) ειναι απλως ενας μπελας για να περιορισουν(και καλα τωρα) μελλοντικα την πειρατια.....αν εχεις σκοπο να το κρατησεις πολλα χρονια και θες να βλεπεις HD-DVD/BLURAY μεσω του υπολογιστη σου....θα χεις προβλημα....θα πρεπει ολα τα επιμερους υλικα του υπολογιστη σου να ειναι ΗDCP compliant.....καρτα γραφικων,οθονες κλπ.......αλλιως black screen........

edit : το hdmi ειναι το ιδιο με το dvi απλως περναει και ηχος......για την οθονη του υπολογιστη ψιλοαχρηστο αφου οι πιο πολλες δεν εχουν ηχεια....και αν θες να συνδεσεις καποιο εξωτερικο πραγμα (π.χ dvd player με εξοδο hdmi) υπαρχει μετατροπεας απο dvi σε hdmi....so no worries...........

euxaristw poly file mou.sthn arxh skeftomoun thn samsung 215tw alla to input lag ths einai ekneuristiko giauto kateleiksa stis parapanw.poia tha mou proteines apo oles autes?

δεν ξερω δεν το χω ψαξει το θεμα με τις 22αρες....παντως για την samsung 215tw εχω ακουσει πολυ καλα λογια....και καποιοι λενε δεν ειναι τοσο αισθητο το input lag....τωρα βεβαια δεν ξερω....

Αν πας στο πλαισιο στο mall και δεις τα ράφια με τις οθόνες, έχει και την samsung. Εκεί θα παρατηρήσεις όλες τις οθόνες να κάνουν sledeshow ταυτόχρονα και η samsung μόνη της :)

exei foverh poiothta eikonas sigoura alla ama exw provlima sta games nomizw den mou kanei.h 226bw ths samsung me 3000:1 k 2ms apokrish einai poly kalh , kserei kaneis pote erxete?

Αρχική απάντηση από vandermonde

το hdcp (high definition copy protocol)

High-Bandwidth Digital Content Protection... ;)

Πάντως H 215ΤW είναι μια χαρά οθόνη και κακώς την απέρριψες. Input lag=κολοκύθια με τη ρίγανη.

Και εγώ αλλά και ο νέος κάτοχος της 215 μου δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα και αποτελεί άριστη αγορά για τα χρήματα που ζητάει

h Dell 2407WFP Wide

24" lete na exei provlima me ghosting h lag?16ms exei leei black-white k 6ms g-g...tha paw pros ta ekei mono ama paizei kalh timh.apo antiprosopeia poso mporw na thn petyxw?thewreite kalh?

Αρχική απάντηση από FocusX

........ Input lag=κολοκύθια με τη ρίγανη.

Eξαρταται για τι χρηση μιλαμε...

Αρχική απάντηση από unstoppable

Eξαρταται για τι χρηση μιλαμε...

Παίζω online Call Of Duty 2 πολλές ώρες κάθε εβδομάδα. Δεν έχω δει κάποια διαφορά στις επιδόσεις μου σε σχέση με την προηγούμενη μου οθόνη (LG1950). Αν είχα και καλύτερο ping (φορθνετ/οτε τα μεγαλεία σου)....

Το ότι κάποιοι έβαλαν την οθόνη δίπλα σε άλλη και μέτρησαν με ψηφιακά χρονόμετρα δε μου λέει τίποτα. Lag έχουν όλες οι tft - άλλες λίγο άλλες περισσότερο - τι απέδειξαν ακριβώς λοιπόν;

Τώρα κάποιες υπερβολές όπως 100ms lag, μόνη της η καημένη η Samsung να παίζει κλπ. τις αφήνω στην κρίση του καθενός.

Δε θυμάμαι αν έχει δοθεί στο παρελθόν αλλά για όσους δεν το έχουν διαβάσει ας ρίξουν μια ματιά κι εδώ:

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/lcd-parameters_7.html

Αρχική απάντηση από vandermonde

εφτιαξα δικια μου special ερμηνεια εγω ε? :p

μονο στο high επεσα μεσα.....:tomato:

Εντάξει, ο φίλος κατάλαβε έτσι κι αλλιώς τι είναι :p

Egw dokimasa me stopwatch to input lag tis 215TW pou exw se sigrisi me tin palia mou LG 1915S kai den eixan diafora...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.