Jump to content

Commando και ρευματα....πολλα ρευματα...


winters
 Share

Recommended Posts

Μολις απεκτησα νεο συστημα το οποιο αποτελειται απο commando, 6600 και micron....

Μπαινω στο bios, μπαινω στο extreme tweaker και χαθηκα....

Τα βλεπω ολα auto.... Δεν μου πολυαρεσε... Παω να τα βαλω καρφωτες τιμες μονος μου αλλα δεν ξερω τι να βαλω....

Αν μπορει καποιος να μου πει ποσο να τα βαλω για αρχη (Χωρις o/c προς το παρων....)

FSB Termination ?

Nothbridge?

DDR2 A/B/Controller Ref voltage?

SB vcore?

SB Chipset?

(Ο FSB Termination και τα DDR2 ref voltages τι ειναι?)

Link to comment
Share on other sites

Για να ξερω τι μου γινεται... πχ. αφησω τον cpu στο auto το ανεβοκατεβαζει συνεχεια....

Και στο auto συνηθως δινει περισσοτερο απ'οτι χρειαζεται.....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 17:43]

Για να ξερω τι μου γινεται... πχ. αφησω τον cpu στο auto το ανεβοκατεβαζει συνεχεια....

Και στο auto συνηθως δινει περισσοτερο απ'οτι χρειαζεται.....

κ εμενα μου ανεβοκατεβαζει συνεχεια vcore το ρημαδι! 1.26-1.28...εβαλα 1.2625 βιος και πηγαινε 1.23-1.25...και τσαντιστηκα και το ξαναβαλα στο auto...

Link to comment
Share on other sites

Vcore αν δεν κάνεις το Vdroop mod σίγουρα θα πέφτει από idle σε load....

Αuto μην αφήνεται τίποτα αν κάνετε oc...

Λοιπόν

FSB Termination 1,3V

Nothbridge 1.35V

DDR2 ανάλογα τι Volt λένε ότι χρειάζονται οι ραμ σου..Αν κάνεις oc ανεβάζεις...Μέχρι 2,3V για 24/7 αρκεί να μην ζεστένονται πολύ...

A/B/Controller Ref voltage Auto

SB vcore 1,55V

SB Chipset 1,1V

Link to comment
Share on other sites

Thanks Reaperx... (Exουμε και ακριβως το ισιο συστημα:cool: )

Στο bios να βαλω αυτες τις τιμες ή να βαλω αλλες ωστε να εχω αυτες στο pcprobe

Οταν λεω οτι στο auto ανεβοκατεβαζει τη ταση στον επεξεργαστη δεν εννοω πως πεφτει σε load αλλα το αντιθετο... σε idle ειναι 1.14 και σε load 1.26..... Αν καταλαβα καλα κανει κατι αντιστοιχο με το cool 'n' quiet της amd..... και μεσα απο cpu-z οταν ειναι σε idle εχω multi 6 ενω σε load 9... βγαζω το auto και βαζω 9 αλλα τα ιδια... ειναι bug toy cpu-z (αυτο με το multi, vcore βλεπω μεσα απο το probe) ή μπορω να το απενεργοποιησω απο bios?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.