Jump to content



Ποιες 2Gb DDR2 για overclocking;


skritikos

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω το σύστημα της υπογραφής και είμαι 95% σίγουρος πως οι μνήμες βάζουν το χεράκι τους περιορίζοντας το overclocking. Όταν ανεβαίνουν πάνω από τα 870Mhz, ακόμη και με Vmem 2,35 παίρνω γρήγορα λάθη σε Orthos και Memtest.

Για την ώρα τις έχω στο 1:1 με το FSB αλλά θα ήθελα να τις αλλάξω ώστε να ανέβω ακόμη παραπάνω, και γιατί όχι και σε μεγαλύτερους διαιρέτες. Ποιες προτείνεται για σίγουρο o/c μέχρι και τα 1000+? Προτιμώ να πάρω κάποιες που ξέρω από την αρχή τα chips που φοράνε και το success rate (πχ ChellShock, Crucial). Αν μπορώ να πετύχω τέτοιες ταχύτητες με 800 DDR2 ακόμη καλύτερα (λόγω κόστους :) ).

Δώστε τα φώτα και τις προτάσεις σας παρακαλώ! :flower:

Ευχαριστώ,

Σταμάτης

Link to comment
Share on other sites

Για την ώρα με Vmch 1,70 παίζει στα 445 για benches. Για 24x7 είναι στα 425 με Vmch 1,65.

Μακάρι να μπορούσα να δοκιμάσω με ένα άλλο σετ μνήμες να δω τι κάνει. Οι δικές μου δυστηχώς, σύμφωνα με τον πίνακα του Gorilakos έχουν Promos (v2.1). Αν και δεν έχω δοκιμάσει να τις ψύξω ακόμη :o

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

παιδιά...

έχω τις d9gmh cellshock του πλαισίου και τις έχω φτάσει 500 4-4-5-4 με 2,35ν

επειδή χρειάζεται και ο αδερφός μου τώρα (όχι για να κάνει overclock όμως) σκέφτομαι να πάρω μία απο αυτές τις δύο για μένα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554117

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553002

ξέρω ότι οι ballistix θα φτάσουν εκεί που τις θέλω. με τις άλλες τις geil θα είμαι στα 1000 απο εργοστάσιο και δε ξέρω τί να προτιμήσω. έχουν την ίδια τιμή.

καμιά ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.