Jump to content



Ασυρματη συνδεση και καρτες δορυφορικης και αναλογικης tv


apalagmenos

Recommended Posts

Καλημερα παιδια.Απο αυριο θα εχω και ενα φορητο στη διαθεση μου.Θελω να κανω το εξης:στον desktop εχω εγκαταστησει μια δορυφορικη καρτα,την skystar2 και μια καρτα αναλογικης τηλεορασης. θελω να μου πειτε,αν μπορω να βλεπω στο φορητο καναλι απο την δορυφορικη ειτε απο την αναλογικη,ειτε ειναι ανοιχτος ο desktop ειτε οχι και πως;Σημειωνω πως εχω ενα modem/router Speedtouch(585i) και ο φορητος θα εχει ενσωματομενη ασυρματη καρτα δικτυου.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεις, αλλα να εξηγησω...

Θα χρησιμοποιησεις ενα προγραμμα μακρινης διαχειρισης Η/Υ (πχ realvnc). Δεν ξερω ομως την ποιοτητα του βιντεο και ΑΝ θα εχεις και ηχο.

Μια αλλη ιδεα, ειναι να κανεις streaming το βιντεο και να το βλεπεις στο φορητο.

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι κλειστός ο desktop σίγουρα δεν μπορείς να δεις.

Realvnc και λοιπά προγράμματα απομακρυσμένης πρόσβασης έχω την εντύπωση ότι δεν προλαβαίνουν να παίξουν βίντεο. Ο ήχος είναι κάτι που μπαλώνεται, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ζητούμενο.

Στο δια ταύτα μπορείς να δεις απομακρυσμένα βίντεο με τον vlc και κάποιο streaming server στο desktop ώστε να σερβίρει την εικόνα του δορυφορικού ή της τηλεόρασης.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια καλησπερα.Τελικα αγορασα ενα Dreambox 500.Μπαινοντας στη σελιδα(διευθυνση) που δινει το modem στον δεκτη και πατωντας το link για να βλεπω καναλια στον υπολογιστη μου ζηταει ενα plugin του VNC PLAYER,το οποιο εγκαθιστω αλλα παιζει με σπασιματα.Τι μπορει να φταει;

Link to comment
Share on other sites

Ο υπολογιστής σου ίσως;

Το plugin πάντως το έχω δει να παίζει καλά σε P4@2,4

Φρόντισε επίσης να μην κάνει τίποτα άλλο το dreambox σου εκείνη τη στιγμή, όπως να γράφει σε δίσκο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.