Jump to content



Περίεργη Μπλε Οθόνη


Onisim

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

2 μέρες τώρα έχω το εξής πρόβλημα:

Κατεβάζω torrents με το bitspirit, χτες το έβαλα το βράδυ να κατεβάζει και κοιμήθηκα, καποια στιγμή ξυπνησα και βλέπω μια μπλε οθόνη να γραφει κάτι που δεν διαβάζεται, όπως γράφει π.χ. ο i.e. ,οταν εν αναγνωρίζει την γλώσσα γραφής του site και τα βγάζει ακαταλαβίστικα, κάπως έτσι. Σήμερα με το που άνοιξα το bitspirit με την μια ακούστικε ένας ήχος όπως κάνει το pc όταν κλείνει και ξανά η ίδια μπλε οθόνη, ξέρει κανείς τι είναι αυτό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα!Σε αυτή την μπλέ οθόνη που βλέπεις,πάνω πάνω σίγουρα κάτι θα διαβάζετε!Αν καταφέρεις να διαβάσεις τις 1-2 πρώτες γραμμές,ίσως να μπορέσουμε να καταλάβουμε πάνω κάτω τί μπορεί να συμβαίνει!

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν είχες κανένα πρόβλημα προηγουμένως, τότε πιθανώς να κόλησες κάποιο ιο. Όμως όπως είπε και ο φίλος Nod22 παραπάνω, σίγουρα κάτι θα διαβάζεται απο την μπλε οθόνη. Επίσης συμβουλέψου το log των Windows, αλλά πολύ χονδροιδώς μόνο. Θα έχει σφάλματα αλλά σίγουρα, αν αφορά hardware δεν είναι εκεί το σφάλμα. Απλώς εκεί θα έχει παρουσιαστεί. Καλό θα ήταν να αναφέρεις τι γράφει κι εκεί. Ιδίως στο software κι αν υπάρχει, και στο Security. ;)

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον ιος παίζει να είναι το ποιο πιθανόν. Γι αυτο καλήτερα να checkareis τα τελευταία αρχεία που κατέβασες και να κανεις full scan στους σκληρούς με nod32, ewido antispyware 4, spybots search & destroy..(ενδεικτικά πάντα τα παραπάνω προγράμματα). Δοκίμασε το και ενημέρωσε. Είχα παρόμοιο πρόβλημα οταν είχε μπει trojan paranaoid στο system volume αν και οχι απο καποιο mp3....

Link to comment
Share on other sites

Η μπλέ οθόνη ξαναγύρισε λοιπόν. Εξακολουθεί να βγάζει μια ακαταλαβίστικη γραφή.

Τα μόνα που ξεχωρίζω είναι τα παρακάτω:

DRIVER.IPQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

STOP: 0x000000D1 (0x00000038,0x00000002,0x00000001,0xA8065AB6)

NYTcp.sys-Address A8065AB6 Base at A8063000, DateStamp 4253b85

Αυτά!

Όποια βοήθεια θα είναι πολύτιμη.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.