Jump to content



Silent Hunter 4 wolves of the pacific


submarine1981

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες....χρονια πολλα....χριστος ανεστη.

Ειμαι Fan των submarine simulators, και θα ηθελα να σχολιάζαμε το καινουριο silent hunter 4 με το silent hunter 3 που εχει βγαλει η ubisoft.

Δε ξερω ποσοι απο εσάς το έχετε αλλα εχω ξενερώσει. Το περιμενα πολυ ποιο καλυτερο. Τα γραφικα του ειναι πολυ καλα βεβαια καμια σχεση με το 3. αλλά, το game play γενικα δε με ενθουσιαζει σαν το 3. Στο 3 μου φαινετε πολυ ποιο ρεαλιστικο στη κινηση του υποβρυχιου στη θαλασσα, και οταν σου κανουν επιθεση , και το οτι μπορεις να πηγαινεις απο τμημα σε τμημα και να πατας με το ποντικι πανω στον κάθε αξιωματικό βγάζοντας πολυ χρησιμες λειτουργειες κατι το οποιο δεν έχει εδω στο 4.

Το damage control καμια σχεση με το 3 πολυ ποιο απλο και χωρις πολλα λογια. Στο 3 σου ελεγε το τι ζημια εχεις, το τι κανει το καθε τμημα, την θαλασσα να ανεβαινει οταν ειχε διαρροη. στη γεφυρα δεν σου δινει την δυνατοτητα να μιλας με τον watch officer, πολυ σημαντικο παρα σε εχει καθηλωμενο σε μια θεση. Στο υδροφωνο δεν μπορω να βρω πως γυριζει για να ακουσω την επαφη.

Θα μπορουσα να έγραφα πολλα αλλα ειδηκα για τα bugs που εχει το παιχνιδι, παρόλου που εχω κατεβασει το patch 1.1!

.....Θα ηθελα την γνωμη σας κυριοι.... Ελπιζω να βγει κανα patch καμια 250αρια mb να διορθωσει πολλα πραγματα.

(Das boot for ever!)

Link to comment
Share on other sites

Στο 3, έχω τελειώσει το campaign, στη μέγιστη δυσκολία και ξεκινώντας από το 1939. Το 4 το ανέμενα πως και πως αλλά δεν έχει πέσει ακόμα στα χέρια μου. Με απογοήτευσες λίγο όμως με αυτά που λες...:) Φαντάζομαι θα απογοητευτώ ακόμα περισσότερο άμα ασχοληθώ γιατί εγώ στραβώνω και σε πιο ψιλά πράγματα από αυτά που αναφέρεις. Μάλλον το 3 ήταν το καλύτερο της σειράς...

Link to comment
Share on other sites

Ακριβως submarine1981

Εχω ξενερωσει και εγω με το gameplay του αν και οχι ακριβως για τους ιδιους λογους με σενα

οπως και να εχει και και μενα πιο πολυ μου αρεσε το 3 σε αυτο το τομεα :(

αλλα

ενταξει εiπαμε να ειναι ρεαλιστικο αλλα οχι στο σημειο να μπερδευεις τα αυγα με τα πασχαλια

με υπερβολικες διαταγες και το παιχνιδι να κατανταει χειροτερο και απο το MS flight simulator

Επισης μου την σπαει οτι στο 4 καταργησανε την κινηματογραφικη camera οπου δειχνει την πορεια της τορπιλης προς τον στοχο

Μου αρεσε πολυ αυτο στο 3 και τωρα δεν υπαρχει στο 4 :(

Ασε που το Patch 1.1 δημιουργει καινουργια bug

Πατα το κουμπι Α στο πληκτρολογιο για να δεις τι εννοω

Το 3 ηταν και συνεχιζει να ειναι το αγαπημενο μου

Τα ελαφρως θαλλασωσε η Ubisoft αυτη τη φορα θα ηταν καλυτερα να διατηρουσε το gameplay του 3

Link to comment
Share on other sites

Στη μεγιστη δυσκολια ειναι ολα τα λεφτα το παιχνιδι.

Επισης ξεχασα να αναφερω κατι σημαντικο, τα ηχιτικα εφε τελιως πατατα. το 3 ειχε φοβερους ηχους μεσα στο νερο, ο ηχος της μηχανης. Στο 4 μερικες φορες δεν ακουω καν τις μηχανες μου

:blink: στο 3 ακους τις μηχανες κανονικα. Στο 4 μερικες φορες οταν σημαδευω απο το περισκοπιο και ετοιμαζομαι να ριξω, μιαζει λες και ειναι οι μηχανες stop! ενω μπορει να πηγαινω και με 2/3 η και παραπανω!

Ασε που τα αντιτορπιλικα οταν σε εντοπιζουν κανουν σαν αρχαριοι. ουτε καν με το deck gun δε σου ριχνουν. Στο 3 οταν εντοπιζαν το περισκοπιο αμεσως ο εχθρος λυσαγε να σου ριχνει με deck gun μεχρι και με AA Guns! εδω ειτε δουν περισκοπιο ειτε οχι το ιδιο κανει. θα σου ριξει βομβες βυθου και αυτες ειναι για κλαματα.

Η το άλλο.....οταν πατας crach dive(κοινος....Alaaarrm!) η καταδυση ειναι τοσο γρηγορη, ειδηκα αμα εισαι σε περισκοπικο βαθος που μοιαζει λες και γινετε καθοδος απο αεροπλανο :cry:

Δηλαδη με το που πατας το C κατευθυαν παει κατω! το ποτε γεμιζουν οι δεξαμενες με νερο, και τα dive planes περνουν την καταληλη κλιση ουτε που καταλαβαινω.

Το rantar άλλη πατατα, λες και ειναι απο κανενα παιχνιδι του 90. του silent hunter 1 ποιο καλο ρανταρ ειχε :p

Να μην σε απογοητευσω αλλο....παρτο να το δεις και συ. λογικα θα βγαλουν patch που θα διορθωνει πολυ πραμα γιατι αλιως θα παω στην ubisoft μαζι με αλους subfans και θα ....:tomato:

Το μονο που αξιζει ειναι γραφικα φοβερα γραφικα....με αντανακλασεις κλπ κλπ, και το οτι οι εχθροι οταν σε εντοπιζουν συνομιλουν με προβολεις με σηματα μορς. καλη φαση να το βλεπεις απο το περισκοπιο αυτο.

Παντος το 3 ειναι απο τα κορυφαια.

Σε multiplayer εχεις παιξει? εκει ειναι ολα τα λεφτα το παιχνιδι

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ΙamdaBest [Σήμερα, στις 17:49]

Επισης μου την σπαει οτι στο 4 καταργησανε την κινηματογραφικη camera οπου δειχνει την πορεια της τορπιλης προς τον στοχο

Μου αρεσε πολυ αυτο στο 3 και τωρα δεν υπαρχει :(

Εμενα μου το δειχνει αυτο που λες. ειναι σε ρυθμιση στα realistic options θα το δεις. αυτο το απενεργοποιεις και το ενεργοποιεις και με το πληκτρο \ αν δεν κανω λαθος. αλλά τι να το κανεις....μικρο το κακο σε σχεση με τοσα που εχει.

Ασε φιλε ΙamdaBest το περιμενα το ατιμο πως και πως και βγηκε τελιως πατατα.

Μου φαινετε θα ξαναπροσφερω τις υπηρεσιες μου στη γερμανια παλι μεχρι να βγαλει η ubisoft κανα καλο patch. Το εχω βαλει να μιλαει και γερμανικα χεχε...καλη φαση:D

ΙamdaBest να σου πω, σε manual targeting sustem την ταχυτητα του εχθρικου πλοιου πως την υπολογιζεις? δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε. Ενω βρισκω αποσταση και την σχετικη διοπτευση του πλοιου προς εμενα(AOB) στο speed δε μπορω με χρονομετρο να βρω την ταχυτητα! και την υπολογιζω με το...ματι:blink: κοιτοντας τον κυματισμο που κανει το καραβι!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από submarine1981 [Σήμερα, στις 18:02]

ΙamdaBest να σου πω, σε manual targeting sustem την ταχυτητα του εχθρικου πλοιου πως την υπολογιζεις? δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε. Ενω βρισκω αποσταση και την σχετικη διοπτευση του πλοιου προς εμενα(AOB) στο speed δε μπορω με χρονομετρο να βρω την ταχυτητα! και την υπολογιζω με το...ματι:blink: κοιτοντας τον κυματισμο που κανει το καραβι!!

To παιζεις σε full ρεαλισμο σωστα ??

Δεν το εχω ψαξει αυτο που λες να σου πω την αληθεια

Το παιζω σε medium ρεαλισμο και τους υπολογισμους μου τους κανει κυριως ο υπολογιστης

Δεν το εχω ψαξει εις βαθος το εχω ψιλοπαρατησει τελευταια να σου πω την αληθεια :(

Το 3 μου εκανε καλυτερη εντυπωση

Link to comment
Share on other sites

Α και κατι ακομα ρε παιδια, για το 3 αυτη την φορα....

εχει δοκιμασει να τρεξετε το sh3 σε Windows x64? δεν δουλευει και δεν εχω βρει καποιο patch που να το διορθωνει αυτο. Κατι παιζει με το starforce απο οτι εχω διαβασει σε άλλα φορουμ.

Link to comment
Share on other sites

με έχει ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ! Και αν ψάξετε λίγο στα forum θα δείτε πόσο πολύ το περίμενα. Τέλος πάντων, λέω : "Ας ασχοληθώ λίγο μαζί του...", ξεκινάω λοιπόν το career, μου λέει να πάω στο Honshu (το μεγαλύτερο νησί της Ιαπωνίας) και να κάνω περιπολία "Patrol Off Honshu Island". Το παίζω 3 μέρες το παιχνίδι, έχω πάει στο σημείο που μου λέει, έχω κάνει τον περίπλου όλων των νησιών της Ιαπωνίας και συνεχίζει να μου λέει "Incomplete". Θα το σπάσω, να το ξέρετε, εκτός κι αν μου δώσει κανείς σας τα φώτα του. Καλές πλεύσεις σε όλους (με το SH3, γιατί με αυτό δε βλέπω προκοπή)

Link to comment
Share on other sites

φιλε anubis εγω λογο τις ξενερας, το εχω το παιχνιδι 1 -2 εβδομαδες και ακομα δεν εχω κανει με το ποντικι κλικ εκει που λεει carrer. κανω μονο τα quick missions μπας και καταφερω και πεισω τον εαυτο μου οτι το παιχνιδι αξιζει και δεν εχει bugs! Αλλά δυσκολο να το πιστεψω.

:(

Θα το δοκιμασω αυτο που λες και θα σου απαντησω.

online εχεις δωκιμασει να παιξεις? βγαζει κατι ping 999 και δεν μπορεις να κανεις join. αν και πιστευω οτι ωφειλετε σε firewall αλλά...δε βαζω το χερι στη φωτια. γιατι ολο και καποιο bug μπορει να ξεπηδησει, και θα καψω το χερι αδικα:p

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από anubis [15-04-2007 15:06]

Το παίζω 3 μέρες το παιχνίδι, έχω πάει στο σημείο που μου λέει, έχω κάνει τον περίπλου όλων των νησιών της Ιαπωνίας και συνεχίζει να μου λέει "Incomplete". Θα το σπάσω, να το ξέρετε, εκτός κι αν μου δώσει κανείς σας τα φώτα του. Καλές πλεύσεις σε όλους (με το SH3, γιατί με αυτό δε βλέπω προκοπή)

Nαι ειναι εντελως ******* ο τροπος που πρεπει να εκπληρωσεις τα objectives και δεν εχει λεπτομερειες το τι πρεπει να κανεις

Τελοσπαντως

Εγω καταφερα μια τετοια αποστολη να την κανω complete

- Πηγα στο αστερακι

- Εκανα Patrol στην γυρω περιοχη για καμποση ωρα βυθιζοντας μερικα μεταγωγικα

- Υστερα ξαναεπισκεφτηκα το αστερακι και μου εγινε δι μαγειας complete

Καπως ετσι τα ειχα καταφερει

Παντως να πω την αληθεια το βαρεθηκα κιολας

Το παιζω 1-2 φορες στις 2 βδομαδες

Link to comment
Share on other sites

Σε όλες τις ΑΤΙ παρουσιάζει προβλήματα rendering, του παρακάτω στυλ

ΑΤΙ

sh4atisunglareni7.jpg

NVIDIA

sh4nvidiamd3.jpg

Επίσης, σε όποιες Χ1Κ έχουν διαφορετικά ρολόγια 2d-3d, το παιχνίδι παίζει σε ρολόγια 2d και έχει χαμηλότερη απόδοση εκτός των άλλων....

Link to comment
Share on other sites

Στο SH3 χρησιμοποιούσα auto-targeting και όταν σημάδευα κάποιο πλοίο, στο recognition manual φαινόντουσαν που είναι τα αδύναμα σημεία του (καύσιμα, πυρομαχικά). Στο SH4 ενώ φαίνονται τα σημεία αυτά, δεν μπορώ να τα επιλέξω. Ξέρει κανείς γιατί???

Link to comment
Share on other sites

έκανα αναβάθμιση με το patch 1.1 και μου χάλασε τα saves. Καμιά ιδέα για το πως θα γίνει να μην ξαναρχίσω την αποστολή που ήμουν;

edit: έβαλα και το 1.2, αλλά δε διορθώθηκε τίποτα. Μου βγάζει μήνυμα : Load Game Failed

Link to comment
Share on other sites

Παντος παιδια....κι εγω αισθανομαι σαν τον lamda. Απο την ξενερα που εχω φαει με την παρτη του δεν εχω παιξει ακομα campains !! και το εχω μηνα και κατι το παιχνιδι. Κριμα.... τι να πω.... ας περιμενουμε το patch 1.3 μπας και αλαξει τιποτα:p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.