Jump to content

submarine1981

Premium Members
  • Posts

    191
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About submarine1981

  • Γενέθλια 20/10/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Ιδιοτ.Υπαλ.

submarine1981's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. submarine1981

    Company Of Heroes 2

    χαχα. βασικα εγω εχω χαλια προφιλ. δεν ειμαι και πολυ καλος.Με τι νικ εισαι? να σε κανω φιλο να παιξουμε κανενα παιχνιδακι. εγω καθε μερα σχεδον μπαινω.
  2. submarine1981

    Company Of Heroes 2

    Πραγματι μεγαλη ξεφτιλα αυτο. Ειναι απο τα καλητερα παιχνιδια στρατιγηκης και το χαλανε κατι τετοια ατομα. Ηθελα να ηξερα τους φαινετε ποιο ενδιαφερων να παιζουν ετσι? παρα υπο κανονικες συνθηκες οπου εχεις την αγωνια το τι ετοιμαζει ο αντιπαλος? τι να πω. Αυτο θα το κοιταξω με τον καμουφλαρισμενο σνιπερ. Δεν το ειχα σκεφτει να το ελεγχω ετσι. Μου εχει τυχει να μου ριχνουν εκει που εχω τα αρματα αλλα σκεφτικα οτι θα ειχε περασει σνιπερ και θα εβλεπε. τι lvl εισαι?
  3. submarine1981

    Company Of Heroes 2

    Το maphack οντως γινετε? και πως? πιστευα οτι δεν ησχυουν οσα λενε για hack στο COH
  4. submarine1981

    Company Of Heroes 2

    ε ρε καψιμο παλι. Ξενυχτια στο Multiplayer.....παλι θα κοιμαμαι μετα τις 2:00 και στις 6:30 το πρωι θα πηγαινω δουλεια με κοκκινα ματια
  5. submarine1981

    Official Battlefield 3 Thread

    το θεμα ειναι, ειναι καλητερα με ενα τετοιο χειρηστηριο? εσεις χρησιμοποιειτε?
  6. submarine1981

    Official Battlefield 3 Thread

    δηλαδης?
  7. submarine1981

    Official Battlefield 3 Thread

    ρε παιδια οσοι χρησιμοποιειτε αεροπλανα και ελικοπτερα....εχετε καποιο χειρηστηριο? η απλα μονο απο το πληκτρολογιο παιζετε? Μιλαγα με εναν τυπο ο οποιος ειχε το χειρηστηριο απο το 360 και εκανε παπαδες με το αεροπλανο. το οδηγουσε τελεια. και γω παιδευομουν με το ποντικι πανω κατω.
  8. submarine1981

    Official Battlefield 3 Thread

    Καλησπερα σας. Μια ερωτηση ρε παιδια.... ποσοι απο σας το τρεχετε με γραφικα ultra το παιχνιδι και με τι καρτα? Ειμαι με μια 5970 και ι7 965 και το τελειο το πιανω σε medium σε γραφικα. σε high καπως παλευεται το θεμα αλλα σε ultra οχι. ηρθε η ωρα να κανω αναβαθμιση στην καρτα μου φαινετε. σας ευχαρηστω πολυ. (playername kamenosfaust)
  9. submarine1981

    World of Tanks

    μολις το εγκαθιστω και γω να δω αν αξιζει. το nickname μου ειναι submarine1981.
  10. submarine1981

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    φιλε και μενα μου κανει αυτα τα προβληματα με την θαλασσα τα νερα και την διοπτρα. αναβοσβηνουν. και μπαινω στα γραφικα κανω ενα ον ή οφ το hbao και μετα παιζω κανονικα. ειμαι με ΑΤΙ 5970 και οδηγους 10,3
  11. submarine1981

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Εμενα ρε παιδια εχει να με πεταξει παρα πολυ καιρο εξω. Να πω επισης οτι τα περισσοτερα CTD μου τα εκανε οταν ημουν με vista x64 και με 4870Χ2. τωρα εχω 7 αρια και 5970 και δεν αντιμετοπιζω καποιο προβλημα (εκτος απο μερικες φορες που μου αναβοσβηνει το νερο σε μερικες πιστες. Αλλα σκαλιζω λιγο καμια ρυθμισει και στρωνει)
  12. submarine1981

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    καλο καψιμο και το σημερινο....αλκαπονε παρτο και δεν θα το μετανιωσεις....ακουσε με. Εγω ειμαι καμενος με τα FPS του δευτερου παγκοσμιου. Αλλα οταν επαιξα κολησα. Και μονο που εδωμεσα στο thread εχει 160 σελιδες....απο εκει να φανταστεις αν αξιζει η οχι
  13. submarine1981

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    Παιδια ουτε εγω υπεγραψα καποιο χαρτι.....απλα πηγα στο νοσοκομειο εδωσα 600 ευρω και τα υπολοιπα 1400 ηταν του γιατρου. Δεν πετυχε με την πρωτη σε μενα. Στην αρχη (1ος μηνας) με το ζορι οδηγουσα. Δεν μπορουσα να ξεχωρισω τους ανθρωπους στο πεζοδρομιο και να διαβασω ταμπελες. Ο γιατρος επεμενε οτι ολα ειναι οκ. Ε...και πηγα σε αλο γιατρο και απο 3 βαθμους ειχε μινει 0.75 στο δεξι και 0,5 στο αριστερο. Και εκανα ψιλοφασαρια στο γιατρο μου και με εβαλε για 2ο λασικ σε 1 μηνα για το 0,75 (το 0,5 δεν μπορουσε να το πειραξει). τωρα καπως καλυτερα ειναι....αν και φωτοστεφανα βλεπω ακομα αλλα παλευεται η κατασταση. Το βραδυ με ενοχλει λιγακι το 0,5 του αριστερου παρολου που εχει περασει 6 μηνες. Επισης ειπε ο γιατρος οτι στο 2ο λασικ που βλεπω καλα εχουμε δωσει το 110% για μακρια με αποτελεσμα αργοτερα να μου βγαλει πρεσβιοπια, σε αντιθεση με το αριστερο (που εχει 0,5) το οποιο ισως και να μην εμφανισει καθολου προσβιοπια. Αν με ρωτουσε καποιος αν αξιζει να παει να το κανει....θα ελεγα ενα 30% οχι και ενα 70% ναι(με την προυποθεση οτι ειναι σιγουρος για τον γιατρο του). Το οτι δινουν ενα 95% επιτυχιας σημαινει οτι αν πεσεις μεσα στο 5% απλα ησουν ατυχος. Εγω δεν ειμαι απολυτα ευχαρηστιμενος αλλα οχι και δυσαρεστημενος. Ισως αργοτερα να δω βελτιωση στα φωτοστεφανα κλπ κλπ.
  14. submarine1981

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Με πεταξε και μενα στο desktop. Πρεπει να βγαλουν κανενα patch της προκοπης μου φαινετε γιατι δε λεει ετσι
  15. submarine1981

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    ρε παιδια σε τι σερβερ μπαινετε? πως μπορω να παιξω και γω μαζι σας?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.