Jump to content

DS4 και προβλημα στην εγκατασταση Windows


kallileo
 Share

Recommended Posts

Το προβλημα αυτο δεν ειναι δικο μου διοτι δεν εχω δοκιμασει ποτε να βαλω μονο σκληρο αλλα μονο raid στην ds4. Οποτε και δεν ξερω...μου τα ειπαν απο τον τηλεφωνο.

Ενας φιλος μου προσπαθει να βαλει windows σε μια Gigabyte ds4 και αντιμετωπιζει προβλημα με το εξης:

Αν βαλει τον δισκο σε IDE mode τοτε αυτος αρχιζει να σερνεται και παει με 3Mbytes το δευτερολεπτο. Οποτε οπως καταλαβενετε δεν μπορει να λειτουργισει το PC ανθρωπινα.

Αν βαλει AHCI mode τοτε για καποιο λογω η εγκατασταση κολλαει στα 70% περιπου οταν κανει εγκατασταση συσκευων παρολο που στα Windows εχουν ενσωματωθει οι drivers για το ICHR8.

Εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο?????

Link to comment
Share on other sites

Aν ισχυει το ιδιο και στην DS4 τοτε το προβλημα λογικα το δημιουργει η on-board καρτα δικτυου!

Αν την εχει ενεργοποιημενη πες να μπει στο βιος και να την απενεργοποιησει!

Αν τελικα ειναι αυτο το προβλημα υπαρχει ενα patch που λυνει αυτο το προβλημα!

Εμενα παντως σε IDE mode τρεχει πιο γρηγορα σε σχεση με AHCI ( συμφωνα με το HD Tach)

Link to comment
Share on other sites

Εγω που εχω 3 δισκους...Σε εναν sata2 εχω βαλει το O.S..Τωρα ολα αυτα που λετε περι AHCI δε τα εχω πειραξει...default τα αφησα απο το bios , και enabled η καρτα δικτυου δεν εχω αντιμετωπησει κανενα προβλημα..

Τωρα δε ξερω κατα ποσο βοηθαει το μηνυμα μου..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.