Jump to content



Plextor announces ultimate CD Burner


spc

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι??

Ποια η διαφορά του από το Premium (52x32x52x), το οποίο βγήκε πριν από κανα 2-3 χρόνια??

Δεν υπήρχε λόγος να βγάλει άλλο αφού είχε το Premium... Μάλιστα βγήκε και Premium 2...

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που ξέρω εγώ, είναι οτι από την γέννηση της η Plextor, πάντα έδινε σημαντική βαρύτητα στο Audio extraction .

Βέβαια και εγώ δυσκολευόμε να καταλάβω το " Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής "

Εαν ειναι ομως μια απλη μπαρούφα περι πρωτοκόλλου , όπως το Mount Rainier για τα WinXP !!

Τοτε απλά το προσπερνάω .

Link to comment
Share on other sites

Στο extraction με την εννοια της μεταφορας ενος cd σε wav,flac ή ape, τωρα πια ολες οι εταιριες (οπτικων οδηγων) προσφερουν αξιολογα μοντελα. Το θεμα ειναι για αυτους που θελουν το pc ως transport. Ως τωρα ηταν αναγκασμενοι να στελνουν το σημα στην καρτα ηχου και απο κει αναλογικά ή ψηφιακά σε ενισχυτες και ηχεια, με ολα τα αρνητικα επακολουθα που ειχε το ''ταξιδι'' του σηματος μεσα απο αυτα τα κυκλωματα (διαυλους,καρτες ηχου,emi,rf,jitter). Τωρα θα καθαρισει πολυ το πραγμα. Απο την spdif κατευθειαν σε ενισχυτη ή dac ψηφιακα το σημα, θα φευγει με τις λιγοτερες δυνατες απωλειες. Σιγουρα σημαντικη εξελιξη για οσους ενδιαφερονται για σοβαρο ηχο αφου ετσι, πεταμε εξω απο το παιχνιδι τις καρτες ηχου.

Link to comment
Share on other sites

Το Audio extraction , δεν είχε ποτέ σχέση με την κάρτα ήχου !

Το Plextor που έχω PX-W4012A , αυτο που καταφέρνει σε αποκλειστική συνεργασία με το Plextools , ειναι να καταφέρνει να διαβάσει ακόμα και διαλυμένα CDs απο θέμα γρατσουνιών στο Audio extraction. (Τα Plextor χωρις τα Plextools ειναι ένας κοινός εγγραφεας)

Ενω άλλο ενα θεμελιώδες πλεονέκτημα των συσκευών Plextor είναι οτι μπορείς να γράφεις τα μουσικά CD , σε υψηλές ταχύτητες , και παρόλα αυτά, να παραμένουν αναγνώσιμα και στα φτηνιάρικα Home HiFi .

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Astacus [Σήμερα, στις 00:47]

Στο extraction με την εννοια της μεταφορας ενος cd σε wav,flac ή ape, τωρα πια ολες οι εταιριες προσφερουν αξιολογα μοντελα. Το θεμα ειναι για αυτους που θελουν το pc ως transport. Ως τωρα ηταν αναγκασμενοι να στελνουν το σημα στην καρτα ηχου και απο κει αναλογικά ή ψηφιακά σε ενισχυτες και ηχεια, με ολα τα αρνητικα επακολουθα που ειχε το ''ταξιδι'' του σηματος μεσα απο αυτα τα κυκλωματα (διαυλους,καρτες ηχου,emi,rf,jitter). Τωρα θα καθαρισει πολυ το πραγμα. Απο την spdif κατευθειαν σε ενισχυτη ή dac ψηφιακα το σημα, θα φευγει με τις λιγοτερες δυνατες απωλειες. Σιγουρα σημαντικη εξελιξη για οσους ενδιαφερονται για σοβαρο ηχο αφου ετσι, πεταμε εξω απο το παιχνιδι τις καρτες ηχου.

Ακριβώς αυτό!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από NoDsl

Δύσκολα να πιστέψω πάντως οτι θα βρείτε καλύτερα dac ή και τελεστικούς στην έξοδο απο αυτά της audigy 2 / x-fi σε, λογικής τιμής, οικιακό ενισχυτή-transport whatever.

Σιγουρα απλα θα βοηθησει στη συγκλιση των δυο τεχνολογιων. Στην ευκολια διαχειρισης του ηχου που προσφερει το pc και στον ''επαγγελματικο'' ηχο που προσφερουν οι stand alone συσκευες . Το ενα δεν θα αναιρει το αλλο, απλα το pc θα μπορει πλεον να κλεψει τον ρολο μιας αξιοπρεπους πηγης με ελαχιστο κοστος. Αυτο θα εχει ως συνεπεια η ζυγαρια του κοστους να μεταφερθει στα ενισχυτικα και τα dac.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.