Jump to content



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ για την ΕΛΛΑΔΑ!!!


Urakan

Recommended Posts

http://www.clickclickclick.com

Στην παραπάνω σελίδα, όσα περισσότερα κλικ κάνουμε οι Έλληνες, θα φτάσουμε πιο κοντά στην 1η θέση, που αυτή τη στιγμή την κατέχει η Τσεχία με 63.000.000 περίπου κλικς.

Εμείς βρισκόμαστε στην 44η θέση με 733.000 κλικς σε σύνολο 207 χωρών και με τις προσπάθειές μας συνεχώς ανεβαίνουμε!

Μπορεί να είμαστε λίγοι, αλλά έχουμε δείξει στο παρελθόν ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά ενωμένοι. Κι ας είναι ακόμα για ένα απλό κλικ.

Όποιος θέλει και μπορεί, ας μπει στη σελίδα και να κάνει κλικ για την Ελλάδα! (ρε γαμώτο)

:hi:

Link to comment
Share on other sites

YDinopoulos δεν το είδα σε email.

Το κάνουμε εδώ και κάποιες ημέρες σε άλλο forum, έχουμε κουραστεί να κάνουμε κλικ, αλλά ανεβάσαμε την Ελλάδα πάνω από 10 θέσεις σε 2 μέρες!

Η σελίδα πέφτει κατά καιρούς και αυτό σου σπάει τα νεύρα όταν τυχαίνει (εμένα μου έχει τύχει 2-3 φορές ως τώρα), ίσως λόγω της μεγάλης κίνησης που υπάρχει κάποιες ώρες.

Τον αριθμό των κλικ τον βλέπει κανείς στη σελίδα που κάνει κλικ (τον δικό του, καθώς και της Ελλάδας) και επίσης βλέπει το εάν ανεβαίνουμε επίπεδο.

Είναι πάντως ωραία αίσθηση, να κάνεις ένα απλό κλικ (οκ, έστω 15.000 απλά κλικ :D ) και να διαπιστώνεις όταν πατάς το κουμπί για την καταμέτρηση, ότι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι άγνωστοι σε εσένα που παλεύουν για κάτι το τόσο ασήμαντο, αλλά συνάμα και αρκετά απίθανο!!!

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Συνεχίστε τις προσπάθειες!

Εγώ το άφησα στις 17:30 με 100.000 κλικς να υπολοίπονται για την 42η θέση και είδα πως μέσα σε 2 περίπου ώρες τα καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά σε 41.000

:clap: :jump1:

Link to comment
Share on other sites

17 secon ta 100

52 secon ta 300

170 secon ta 999

Οποτε 65.924.650 clicks που ειναι οι πρωτοι , δια του 999 να δουμε ποσες φορες χοραει..Αυτο που βρισκουμε x 170 =

1121840 seconds

18697 lepta

311 ores

12 meres

Οποτε χρειαζομαστε καποιον για 12 μερες να παει συνεχεια clicks..

Δε πιστευω να εκανα κατι λαθος ?:p

Link to comment
Share on other sites

Και αυτό που πατάει κάθε ένα sec καλό είναι. Βάλε αν θες το link να το χρησιμοποιήσουμε, μέχρι να βρεθεί κάτι πιο γρήγορο.

GoMaR αν το κάνουμε πολλά άτομα θα ανεβούμε μπροστά χωρίς καλά καλά να το καταλάβουμε. Με τους δικούς μου υπολογισμούς, συμπεριλαμβάνοντας και το χρόνο που χρειάζονται για να φορτωθούν τα κλικς, ένα άτομο θα χρειαζόταν 150 ημέρες. Υπολόγισα 300 κλικ το λεπτό (μαζί με το χρόνο που χρειάζεται για το φόρτωμα) και έκανα και κάποιες στρογγυλοποιήσεις, να μην πάθουμε και τενοντίτιδα!

Οπότε, 150 άτομα θα μπορούσαν να το πετύχουν σε μία ημέρα, ή και 3.600 άτομα εάν κλικάρουν μόνο για μια ώρα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.