Jump to content



Πως μπορω να σταθεροποιησω τον cpu?


jimakos21

Recommended Posts

Πως μπορω να αυξησω την σταθεροτητα του επεξεργαστη μου? κυριως μετα το κλοκαρισμα...??(γτ βλεπω μεγαλη ασταθεια στον δικο μου:unsure: ) Και καταρχας γινετε να τον σταθεροποιησω...? και αν ναι πως?:whistling

Link to comment
Share on other sites

νομίζω ότι είναι μεγάλο ζήτημα η σταθερότητα γενικά.

μπορείς να μας δώσεις περισσότερα στοιχεία για το μηχάνημά σου?

μητρική και μνήμες μαζί με τις τάσεις που έχεις δώσει και τα timings.

πόση τάση δίνεις στον επεξεργαστή?

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα εχω την asus m2n32 slideluxe και μνημες 4x512 ocz gold 533hz με χρονους 4-4-4-12. στον επεξεργαστη τωρα μετα απο ενα μικρο κλοκαρισμα(fsb 213 με πολλαπλασιαστη 11x)του δινω ρευμα γυρω στα 1.5v... της μνημες δεν τις εχω κλοκαρη...μια φορα το δοκιμασα κ τις εκανα 3-3-3-12 αλλα το συστημα δεν ετρεχε και τοσο καλα.

Link to comment
Share on other sites

Για να κάνεις ένα απλο, ασφαλές ο/c και δεν έχεις ξανασχοληθει, καλυτερα να αρχίσεις με λίγα θεωριτικά όπως αυτό http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=127

ρίξε και μια ματιά εδώ http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?forumid=53

και κάνε αναζήτηση για το συστημα σου, όλο και κατι θα έχει ξαναειπωθει.

Αν δεν μας πεις τι ακριβώς έχεις κάνει μέχρι τώρα και δεν γίνεις πιο συγκεκριμένος με τον όρο "αστάθεια" θα είναι πολυ δύσκολο για κάποιον να σε συμβουλεψει ή να πει την γνώμη του, δεν νομίζεις? ;)

Link to comment
Share on other sites

Man τους οδηγους τους εχω διαβασει ολους....ολους...... κ αυτους που με ειπες.. κ αλλους εκτος lab. Ακου ακριβος τι κανω. αρχιζω κανονικα το o/c ανεβαζοντας τα fsb 3-3 ή 5-5. ο υπολογιστης ανοιγη κανονικα χωρις προβλιμα...μολις ανεβασω καμια 10hz x11 τρεχω memtest και prime test..μετα ανεβαζω λιγο παλι. και δινω και παραπνο ρευμα. σιγα σιγα ομως ενω το pc ανοιγη κανονικα μολις μπαινουν τα windows αρχιζουν προβλιματα...πολλα errors(σε firefox, games και αλλες εφαρμογες) και πολλες φορες ή κολαει τελειως ή κανει reboot μονος του...! Δεν ξερω πια τι δεν κανω σωστα... Ειμαι σε απογνωση.:cry:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.