Jump to content



Πρόβλημα με ACER ASPIRE 1350


bleo8onhs

Recommended Posts

Αγαπητοί labίτες,

μου έφεραν το παραπάνω laptop μπας και καταλάβω τι έχει. Το laptop μετά από μια μπλέ οθόνη σταμάτησε να δουλεύει. ’νοιξε κανα δυο φορές, έφτασε στο σημείο που τo bios ζητάει F2 για να μπεί η F1(νομίζω) για να συνεχίσει, όπου και το πληκτρολόγιο δεν αποκρίνεται. Μετά τίποτα. Ούτε ανοίγει. Όταν του βάζεις ρεύμα, μετά από 3-4 λεπτά ανοίγει μόνο του, μα δε δείχνει τίποτα, και δεν κάνει τίποτα. Ο ανεμιστήρας δουλεύει, το cd κάνει eject αν το πατήσεις, αλλά τίποτα. Απλά έχει ρεύμα. Μια από τις άπειρες φορές που του έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία, και το ρεύμα, και αφού απελπίστηκα και του έκλεισα το καπάκι, και ενώ ετοιμαζόμουν να φύγω από το γραφείο, ακούω τον ήχο εκκίνησης των windows. Πραγματικά, bootαρισε κανονικά, μόνο για να ξανασταματήσει να αποκρίνεται στην επόμενη επαννεκίνηση...

Να τονίσω ότι όποτε το σύστημα πάγωνε, η ιδιοκτήτρια το έκλεινε βγάζοντας την μπαταρία... Το μηχάνημα έχει κουμπάκι reset, αλλά ποιος να ψάχνει?

Όταν του βάζεις ρεύμα και μπαταρία, το λαμπάκι του σκληρού τρεμοπαίζει ακανόνιστα(όποτε θέλει).

Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες.

Link to comment
Share on other sites

εαν δεν εχει πεσει καποιο υγρο απο την ιδιοκτητρια στο λαπτοπακι (καφες/πορτοκαλαδα κλ)

τοτε ελλατωματικη πλακετα.τα acer φημιζονται για την αξιοπιστια της πλακετας τους.

ειδικα οι σειρες 13 και 15

Link to comment
Share on other sites

Και τι κάνουμε?

Μου κάνει σοβαρή εντύπωση Γιώργο, που όταν του βάζεις ρεύμα(γιατί η μπαταρία είναι εντελώς άχρηστη), προσπαθεί να ανοίξει από μόνος του. Ανοίγει και σβήνει 2-3 φορές, και μετά ανοίγει και απλά έχει ρεύμα όπως είπα παραπάνω. Στο σύνολο, από χτές μπήκε και 2-3 φορές στα windows, αλλά αφού έκανε 2-3 βόλτες το ποντίκι γύρω γύρω, πάγωσε.

Διορθώνεται?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.