Jump to content



SUPER PROBLEM HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!


crio

Recommended Posts

Έτσι οπωσ παιζω με τον φιλο μου στο laptop PRO6 κολλάει το pc και στιν επανεκινισι μου βγάζει το Ad-Watch οτι υπάρχει error και πολλα registry changes και βλέπω οτι πολλα extensions ειναι μη αναγνωρίσιμα απο τι registry.πχ .exe?Τι φταίει?Το αντιβιοτικο επίσης δεν με αφήνει να κάνω update λέγοντασ οτι είναι ενημερωμένο ενω απο τον σταερο pc μου

ξέρω οτι υπάρχουν πολλες?επίσης κανένα πρόγραμμα δεν έχει φορτώσει και δν εμφανίζεται κάτω δεξιά δίπλα στο ρολόι,ούτε το προσθαφιαρεση προγραμμάτων ανοίγει?έχω την αισθηση πως την αβαψα.κάνω λάθος?

PLEASE ANSWER QUICK

Link to comment
Share on other sites

Όπως το κόβω, έφυγες πακέτο για format φιλε μου! :p Και όταν τελειώσεις, εγκατέστησε για computer maintenance το tune up utilities 2007, για firewall/antivirus το F-Secure ή για antivirus σκέτο το nod32 και τίποτα άλλο σ' αυτή τη κατηγορία. :) Καλή τύχη, όπως και να χει πάντως! :):T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.