Jump to content



Oι ψηφοφορίες του in.gr


Wizard!

Recommended Posts

Πριν από λίγο, διαβάζοντας ένα άρθρο στο in.gr έτυχε να δω μια ψηφοφορία στο πλάι. Αποφάσισα να ρίξω την ψήφο μου όχι πρώτη φορά, αλλά γιατί το θέμα μου άρεσε.

Αφού λοιπόν ψήφισα, και ζήτησα να δω τα αποτελέσματα, διαπίστωσα ότι έλεγε σε όλα 0... Λέω τι έγινε...? Μετά όμως διάβασα παρακάτω κι ανέφερε ότι τα αποτελέσματα ανανεώνονται κάθε 5'. Έτσι έκανα refresh μετά από 5' και διαπίστωσα ότι εγώ άλλο ψήφισα και η μοναδική ψήφος που υπήρχε ήταν αλλού!!! :mad:

Bug? Μπορεί... Αλλά σε ένα site που δεν έχει σχεδόν καθόλου αλλαγές εδώ και 3-4 χρόνια, βγήκε bug? Ή μήπως μας "καθοδηγούν" με ότι αποτέλεσμα θέλουν να πιστεύουμε ότι επιλέγει η ψηφοφορία? :getlost:

post-173-1416073090,6481_thumb.gif

Link to comment
Share on other sites

Το in.gr λέει σαφώς ότι η ψήφος σου καταγράφεται μετά από 5 λεπτά, οπότε λογικά η ψήφος που είδες δεν είναι η δική σου.

Δεν νομίζω ότι έχει λόγο να καθοδηγεί τα αποτελέσματα.

Link to comment
Share on other sites

Σωτήρη, αν διαβάσεις, λέω ότι περίμενα 5+ λεπτά για να δω μιά ψήφο και ήταν αυτή. Και για αρκετή ώρα μετά ήταν μόνο η δική μου. Τώρα δε μπορείς να το διαπιστώσεις, γιατί έχει πάνω από 100

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.