Jump to content



Coollermaster κουτί αξίζει;


fonzi

Recommended Posts

καλό είναι απλά κοίταξε οι διαστάσεις να είναι λίγο μεγαλύτερες ειδικά το μήκος. γιατί με τα δεδομένα της αγοράς αν κάνεις μια αναβάθμιση αύριο μεθαύριο θα χρειαστείς άλλο κουτί(8800gtx δεν χωρεί). επίσης τα καλώδια σε μεγαλύτερο θα είναι πιο τακτοποιημένα λόγω του χώρου. όσο για τα άλλα μια χαρά είναι όλα τα κουτιά . φαντάζεσαι να δώσεις 100 ευρώ και να πάρεις μα..κί.ς. φυσικά όσο πιο πολλά δίνεις τόσο πιο πολλές ανέσεις έχεις. ακόμα και τις τρύπες για υδρόψυξη παρόλο που γλυτώνουν υλικό :) στο χρεώνουν extra.

Link to comment
Share on other sites

fonzi,το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι είναι σχετικά μικρό...

Σχετικά στενάχωρο δλδ.Είναι πολ΄τ ποιοτικό πάντως.Στο λέω γιατι το έχει φίλος και το έχω δει.

Αλλά μάλλον σε αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα το shark της thermaltake.

Link to comment
Share on other sites

To shark το σκεφτόμουν αλλά διάβασα ότι μπάζει σκόνη απο το κυψελωτό πλαϊνό.

Απο thermaltake πολλοί προτιμούν Armor ή Soprano DX αλλά σε ασημί που είναι όλο αλουμίνιο. Εδώ συνήθως τα φέρνουν μαύρα που είναι ατσάλι...

Link to comment
Share on other sites

fonzi έχω το shark κι το έχω μετανοιώσει. πρώτον πολύ σκόνη , δεύτερον πολύ θόρυβος λόγω πλαϊνής σίτας και τρίτον αν δεν έχεις ρυθμιστή οι ψύκτρες ακούγονται αρκετά. απ ' το ψάξιμο που έχω κάνει το raidmax xforce black night από e-shop είναι κορυφή. όσο για αλουμίνιο που λες έχω αλλάξει 5 κουτιά το shark είναι το μόνο που πήρα αλουμίνιο και διαφορά μόνο στην εμφάνιση άλλωστε το ήξερα αλλά μ' αρέσει το αλουμίνιο. όσο για αυτό που σε πρότεινα μάλλον θα πάω να το πάρω σε κανά 2 μήνες το πολύ

Link to comment
Share on other sites

Στις ιδιες διαστάσεις coolermaster και στην μισή τιμή

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=952524&tab=specs

το lianli με τα 85 είναι άψογο. Περι ορέψεος και τσέπης κολοκυθόπιτα που λέει και μια παριμοία....

Link to comment
Share on other sites

σωστά, γι αυτο έχει και 49 ευρώ.

Δεν ξέρω τις απαιτήσεις σου από ένα κουτί αλλά νομίζω ότι το Lian Li είναι καλή αγορά

Κοντά στην αρχική σου τιμή 110 και για κουτί με πολύ βάθος ειναι και το Silverstone TJ-05S

Link to comment
Share on other sites

To CoolerMaster παραδόξως φαίνεται να μου αρέσει... Δε με ενοχλούν οι καμπύλες του και μου φαίνεται γενικά αρκετά "καθαρό", χωρίς πολλά πλαστικά κτλ.

Το Lian Li το νόμιζα μικρό αλλά τώρα που το είδα καθαροστημένο στο "Δείξτε το κουτί σας" μου φάνηκε ανεκτό.

Αν είναι να πάρεις αυτό το πράμα που λέγεται Armor, θα πάρεις το κανονικό. Είναι που είναι, φαντάσου τι θα 'ναι το Junior... (προσωπικό γούστο). Χίλιες φορές τα παραπάνω αν δεν σε πειράζει ο χώρος (αν και αυτό πάλι δεν ξέρουμε αν είναι καλύτερο...)

Δεδομένου οτι έχεις κατασταλάξει σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος και οικονομική κατηγορία θα σου πρότεινα το Lian Li, χωρίς να με χαλάει όμως και το CM. Ωστόσο με τα λεφτά που θα σου μείνουν, φρόντισε να προμηθευτείς μεταλλικές προσόψεις για τις συσκευές που θα βάλεις μπροστά.

Link to comment
Share on other sites

Sorry αλλά η ποιότητά του είναι λίγο άθλια. Αυτά τα χαζά πορτάκια που έχει σε 3-4 μήνες βαριάς χρήσης αρχίζουν και δεν κλείνουν σωστά.

Ξέρω, θα βγούνε όσοι το έχουν και θα μου πουν ότι δεν είχαν πρόβλημα αλλά το έχω δει live και επιτρέψτε μου να έχω προσωπική άποψη...

Link to comment
Share on other sites

Αν αφαιρέσω τα πορτάκια το αρμορ θα είναι ψιλοχάλια;

Και στο coolermaster λέω να βγάλω το πορτάκι...

Το lian-li βγαίνει άριστο σε όλα τα reviews με μοναδικό μείον την μη αφαιρούμενη βάση της μητρικής. Έχετε δει κάπου ασημί αυτοκόλλητα για τα dvd πορτάκια;

Πολλοί πάντως πάνε για το αλουμινένιο soprano dx http://www.hwupgrade.com/articles/cases-cooling/30/thermaltake-soprano-dx-nothing-is-what-it-seems_2.html που έχει 14ρη ανεμιστήρα μπροστά.

Αν και γενικά υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που δείχνουν μιά ελαφριά τάση εναντίον των thermaltake προϊόντων (βάλτε και μένα μέσα αλλά προσπαθώ να αποφύγω τη σκέψη ότι επειδή μου έτυχε στραβή με προϊόν τους θα είναι όλα τους ψιλοχάλια).

Link to comment
Share on other sites

soprano... άαααλλο ποιοτικό κουτί...

Χωρίς να είμαι εμπαθής, η thermaltake για μένα δεν βγάζει τίποτα σωστό. Αφού θα τα δώσεις πάρε το Lian-Li, μη συγκρίνεις Mercedes με Skoda.

Τα Skoda είναι γαμώ τα αμάξια αλλά δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το Merc.

Ελπίζω να σε έβαλα στο νόημα αυτών που θέλω να πω...

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι να βγάλεις την πόρτα, μην πάρεις με πόρτα... Έχεις τόσο καλό αστέρι χωρίς πόρτα που μπορείς να πάρεις! Την αφαιρούμενη βάση δεν την κοστολογώ καθόλου προσωπικά. Ποτέ δεν την αναζήτησα....

Δεν προλαβαίνω να δω τώρα αυτά που λες, θα τα δω άλλη ώρα και θα πω κι εγώ τη γνώμη μου. Στο μεταξύ ας απαντήσει κάποιος άλλος στο παιδί... (κλεμμένο) :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.