Jump to content



striker(?) problems


nubair

Recommended Posts

Παιδια καλως σασ βρηκα!!

Επειδη πλεον δεν μπορω να βγαλω καμια ακρη με τον υπολογιστη μου ζητω την βοηθεια σας

Ξεκιναω να λεω τα προβληματα τα οποια εχω μπας και βγει καμια ακρη:

1.Απο τοτε που πηρα τον υπολογιστη εχω προβληματα ασταθειας.Δλδ πολλα bsod(κυριως απο nv4disp.dll),κλεινει μονος του,κολληματα στην επιφανεια εργασιας.Τον αφηνω ανοιχτο το βραδυ για dl και το πρωι να ειναι η κολλημενος η να ειναι απελπιστηκα αργος(μεχρι και απο την κηνιση του moyse κοβει καρε).

2.Οταν τον ανοιγω να μην βγαζει τπτ στην οθονη.Στην οθονουλα της μητρικης ειναι κολλημενο ειτε στο dec ram ειτε στο det ide και τις περισσοτερες φορες ειναι κολημενο στο cpu init.Οταν ειναι κολλημενο στο cpu init ειτε πρεπει να κανω reset bios για να ξεκινιση ειτε να τον αφησω αρκετη ωρα χωρις να τον ξεκινησω.

3.Αλλο προβλημα που παρατηρηθηκε ειναι να υπαρχει διαρροη ρευματος(δλδ παρολο που τον εχω κλεισει απο τον διακοπτη του τροφοδοτικου να ακουμπαω στο κουτι και να με χτυπαει ρευμα)

4.Τελος χθες το βραδυ μπηκα στο bios και αλλαξα settings στις μνημες(απο το ετοιμα του epp-sli),τον κανω rr και οταν τον ξεκιναω λεει "keybord errror μπλαλα" και οτι ξεκιναει το awzflash(χωρις να το ξεκιναει ποτε οση ωρα και να τον αφησω).

Στην αρχη με τα bsod νομιζα πως ητανε προβλημα software αλλα οταν εκανε τα κολληματα με το boot αλλαξα γνωμη και πιστευω πως ειναι ευθηνετε το hardware για ολα.Εχω ειλικρινα λαλησει,αφου δεν μπορω να καταλαβω τι στο @!#$#@!! γινεται.

Υ.Γ.Το bios εχει γινει update sto 1102(τα ιδια εκανε και πριν το update) και το συστημα "δουλευε" με τα τελευταια drivers

Υ.Γ.2.Το συστημα μου ειναι το εξης:

case:cm stacker

psu:hiper type-r 730w

mobo:asus striker extreme

cpu:intel core2duo 6600

ram:2x1gb ocz sli edition 1066

hdd:2x wd raptor 150gb+1wd 250gb sata2 16mb cache

vga:xfx 8800 gtx 768mb

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες :)

1) Αν πατήσεις αναζήτηση με το "nv4disp.dll" θα δεις πάρα πολλές λύσεις.

2) Με τον τίτλο "Πρόβλημα...help" δεν γίνεται τίποτα. Δεν θα μπουν πολλοί στον κόπο να σου απαντήσουν. Μπορείς να αλλάξεις τον τίτλο με το κουμπί "διόρθωση".

Link to comment
Share on other sites

Χμμ και εγω πολλα τρελλα πραγματα με striker αριχικα βασικα μεχρει που εστρωσε και τωρα ειναι εντα3ι δοξα τον Θεο.βασικα το στηνω την πρωτη φορα cpu int oxi για ο memmory ακομα και IDI int. τα ειχα παρει στο κρανιο , ειχα 940 d και οταν πατουσα το power button τιποτα στην οθονη μετα δοκιμασα ενα e6600 και πηρε μποστα αλλα καποιες φορε μου ελεγε για τα ram , πατισα και 1-2 φορες το resset kai clear csmos στη απελπισια μου . Μετα αφου με βασανισε αρκετα εγινα ολα ρολοι ολα δουλεβουν κανονικα , θερμωκρασιες ειναι οκ το εχω κανει και overclocking και μια χαρα. εβαλα μετα και το 940 μια και το Ε6600 τον δανιστηκα ευτυχωσ δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο. 3εκιναει με τη πρωτη τελος καλο ολα καλα. τι του εχω κανει , τπτ απλα αλλα μια τα Ram kai cpu μεχρι που ξεμπλοκαρε

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.