Jump to content

inlovem

Premium Members
  • Posts

    720
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

inlovem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nicola Tesla αν και δεν το αξιζε να εχει τετιο τελος..
  2. inlovem

    Official Windows 7 Thread

    ρε παιδια τα windows 7 εχου shut down timer? κλεινουν καθε δυο ωρες.πως φτιαχνεται αυτο?
  3. inlovem

    Samsung MLC/SLC thread

    ρε παιδια εχω τις εξις αποριες... θελω και να παρω ssd, τι προβληματα εχουν ? τι πρεπει να κοιτα3ω? εχω βρει δυο, ο ενας ειναι http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=HD-078-SA&groupid=701&catid=14&subcat=1427 Capacity: 128GB - Read: Up to 220MB/sec - Write: Up to 200MB/sec - NAND Flash: Multi-Level Cell (MLC) - Interface: SATA-II - Low Power Consumption - Lightweight (80g) - Shock Resistant και ο αλλος ειναι http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=HD-001-IN&groupid=701&catid=14&subcat=910 - Capacity: 80GB - Read: Up to 250MB/sec - Write: Up to 70MB/sec - NAND Flash: Multi-Level Cell (MLC) - Interface: SATA-II - Low Power Consumption - Lightweight (80g) - Shock Resistant ποιος υπερτερει? τι προβληματα υπαρχουν? παιζει παρα πολυ ρολο το write στου ssd? σκεφτηκα να παρω δυο για raid αξιζει? BTW εχω χ58 ι7
  4. inlovem

    SLI vs CrossFire - Efficiency - ALL you need to know

    τελεια μπραβο
  5. παραγγιλα ενα τωρα ειμαι πολυ περιεργος να δω ποσο καταναλωνει το pc.
  6. inlovem

    Δείξτε το κουτί σας...

    πολυ ωραιο , μονο τα συρματα θελουν στο επανω μερο ειναι το προβλημα... αν ηταν καλυτερα με psu modular πιο καλα..
  7. inlovem

    TheLab v2 - Προβλήματα

    ρε παιδια τι εγινε με το αλλο theme του forum? παντος εμενα μου αρεσε οπως ηταν πριν... θα επιστρεψει πισω? προς τι η αλλαγη ?
  8. inlovem

    Thermaltake Tide Water VGA liquid cooling

    Πολυ καλη παρουσιαση.. μια ερωτηση τι μαρκα ειναι το ανεμιστιρακι που εχεις στη cpu cooler... βγαινει σε πορτοκαλι ? ειναι uv φανταζομε..
  9. inlovem

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    ισωσ να ειναι Btx:D
  10. inlovem

    Crysis

    τελικα ειναι οπως το λεει το ονομα crysis = κριση
  11. inlovem

    Crysis

    αυτα να τα φιλαξουμε για τον hipro5
  12. inlovem

    Crysis

    με ποσα frames παιζεις τωρα μαριε?
  13. inlovem

    Crysis

    ρε γμτ να το παιζαμε οπως το δειχει το videoclicp πριν να αρχισει το παιχνιδι το εβαλα εκει μας ποροσανν και μετα αρχιζει το παιχνιδι και λεμε "" πως το παιζει ρε εσυ ετσι το computer μου, μηπως ξεγελαστικε διαλεξε να παιζει με την onboard καρτα που δεν εχω ""
  14. inlovem

    Crysis

    πρωτα τα vista , (αγοραστε vista compatible parts) απο την αρχη αρχισαν οι 7900 αν θυμαμαι καλα που ηταν προτιμασμενες για τα vista. μετα μας εριξαν το dx10 , μετα το crysis τωρα dx10.1 τωρα pci-e 2.0 εεε κανει :OT:
  15. inlovem

    Crysis

    Μαριε πως και δεν λειτουργει το crossfire ? to crossfire θεωριτικα δεν μοιραζει την οθονη στην μεση ,και η μια καρτα ασχολειται με το ενα μισο της οθονης και το αλλο μισο η αλλη? στη πραγματικοτητα ειναι τετραγωνακι τετραγωνακι απο οσο ξερω . αυτο το ιδα στην σελιδα τισ ατι σε ενα flash που το εξηγουσε. γτ να μην λειτουραγα? κατι off topic το timeshift το εχετε δοκιμασει? πολυ ωραια γραφικα αλλα μπορουμε ανετα να το παιξουμε. δεν 3ερω τι συμβαινει με αυτο το crysis? με το alan awake τι spec θα θελουμε για να παιξουμε?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.