Jump to content



Πρόβλημα Εγκατάστασης ADOBE PHOTOSHOP CS3


oekab1992

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Adobe Photoshop CS3 αλλά δεν μπόρεσα με τίποτα σε 3 διαφορετικά pc. Η δοκιμή έγινε είτε σε μηχάνημα με photoshop cs2 μέσα το οποίο και απεγκατέστησα, είτε καθαρά χωρίς photoshop οποιασδήποτε έκδοσης μέσα. Η έκδοση που έχω ειναι η CS3 Extended τελική. Ξεκινάει η εγκατάσταση, αφού γίνεται extract (decomposing) πρώτα το αρχείο, και σε κάποια δόση πριν φτάσω στο σημείο που θα μου ζητήσει κλειδί, βγαίνει μήνυμα Please insert adobe photoshop cs3 cdrom, ενώ το έχω μέσα, δεν προχωράει με τίποτα, και αναγκάζομαι να κάνω cancel, και λέει άλλο μήνυμα installation failed και κάτι κουλά failed with payload system, δεν θυμάμαι καλά ακριβώς. Αντιμετώπισε κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα με τον Installer του cs3?

Σημείωση, η έκδοση δεν ειναι παράνομη, ειναι η τελική beta trial.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 10:28]

Βάλε Winrar και κάνε κάνε manual extract όπως λέει κι ο από πάνω (sic).

Θα το δοκιμάσω το βράδυ στο σπίτι, σας ευχαριστώ και τους δύο.

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα λύθηκε. Η έκδοση που είχα είχε μια ιδιαιτερότητα, δεν έπρεπε να τρέξει η εγκατάσταση απο cd διότι ο Installer του προγράμματος βαρούσε με κάτι αρχεία payload. Έπρεπε να αντιγράψω το αρχείο photoshop.exe στον δίσκο, να το τρέξω ώστε να γίνει unpack σε κάποια διαδρομή του δίσκου (με αριστερό κουμπί mouse δεν έπαιρνε extract). Μετά το ξεπακετάρισμα του αρχείου, δεν επέλεξα aytoplay, αλλά έτρεξα το αποσυμπιεσμένο αρχείο setup απο το φάκελλο που το αποσυμπίεσα, και ως διαμαγείας η εγκατάσταση έγινε με επιτυχία.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.