Jump to content



Προβλημα με dvd nec-3500


lionor

Recommended Posts

Εχω το nec 3500ag και προσπαθω να καψω δισκακια tdk-r στο clone dvd και μου βγαζει το εξης μνμ: WriteDVD 10 11 W2, με αποτελεσμα να μην γραφει... ξερει κανεις σας βρε παιδια τι παιζει....

Link to comment
Share on other sites

Φίλε δεν ξέρω τι πρόβλημα είναι αυτό που έχεις αλλα και εγώ το έχω αυτό το αντιγραφικό και άρχισε και σε εμένα να μην τα γράφει καλά τα δισκάκια και να κολάει καμιά φορά όταν βλέπω ταινεία και έτσι πήγα και πήρα ένα άλλο και το πρόβλημα λύθηκε και αυτό το έχω μόνο για να βάζω τα γρατζουνσμένα dvd. Εννοείται πως δεν είναι και ότι καλύτερο αυτή η λύση που σου λέω. Δοκίμασε να βάλεις το nero 6 η άμα έχεις χρόνο κάνε κανα format (έχω λύσει πολλά προβλήματα με το format). Δοκίμασες να βάλεις άλλη μάρκα δισκάκια?. Αν μάθω τίποτα περισσότερο σχετικά με το πρόβλημα σου θα σε ενημερώσω.

Link to comment
Share on other sites

Εριξα μια ματιά πάντως στο CD-Freaks και έχει αναφερθεί το ίδιο πρόβλημα με το clone και TDK DVD-R!! Εσύ ήσουν ?! :p H λύση που προτάθηκε και λειτούργησε ήταν η αλλαγή της μάρκας των οπτικών δίσκων.

Link to comment
Share on other sites

εκει το ειδα και εγω το προβλημα...αλλα ρε γμτ εδω και 2 χρονια περιπου γραφω σε tdk-r χωρις κανενα προβλημα. προσφατα αγορασα μια 50αδα απο το e-shop και χτες που πηγα να γραψω καμια movie, μου λεει να αντικαταστησω το υπαρχον μεσο αποθηκευσης με αλλο...να επεσα σε ελατωματικα dvd ή να τα χει παιξει το nec?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.