Jump to content



Fan R.P.M


SoNaViL

Recommended Posts

Μαλιστα. Προφανως θα εχει τρια πινακια για να γνωριζεις τις στροφες του. Μεσα απο το bios δες αν μπορεις να το κανεις, αν δεν στο επιτρεπει αλλαξε θεση στο καλωδιο και βαλτο σε καποια αλλη θεση που να σε αφηνει να το κανεις αλλιως μεσα απο τα windows με το speedfan, με το abiteq αν εχεις abit ή με το asusprobe (αν ειναι λιγο πιο παλια) αν εχεις asus μητρικη. Δεν ξερω τι παιζει με αλλες μητρικες μεσω windows αλλα το πιο ευκολο ειναι μεσω bios και με το speedfan μεσω windows.

Link to comment
Share on other sites

Πως γινεται να μην φτανει το καλωδιο? Δεν νομιζω οτι υπαρχει προεκταση για τετοιου ειδους καλωδια. Μπορεις ομως να το κοψεις (οχι στην ακρη) και να βαλεις ενα μακρυτερο ζευγαρι τριων καλωδιων τοσο οσο να φτανει στη μητρικη και μετα να κανεις ο,τι θελεις.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά, το τροφοδοτικό θα δίνει 12V οπότε ο ανεμιστήρας δουλεύει στη μέγιστη δυνατή ταχύτητά του, υπό την προϋπόθεση, βέβαια, ότι δεν υπάρχει κάποιος αντιστάτης που -σκόπιμα- μειώνει την τάση και συνεπώς την ταχύτητα του ανεμιστήρα.

Για να αυξήσεις τις στροφές, θα πρέπει να αυξήσεις την τάση, πράγμα που δε γίνεται (εκτός κι αν τροφοδοτήσεις τον ανεμιστήρα με άλλη πηγή, έχοντας όμως στο νου σου ότι μπορεί να καεί αν λειτουργεί πάνω από τα στοιχεία κανονικής λειτουργίας του)...

Με άλλα λόγια πρέπει να αλλάξεις ανεμιστήρα και να βάλεις κάποιον που θα παίζει σε πιο ψηλές στροφές...

Link to comment
Share on other sites

Εχετε δικιο μαλλον δεν γινετε.Δεν μπορώ να βρω πουθενά ένα 12 που να παίζει πάνω από 2000 στροφές.Έναν που βρήκα έχει πρόβλημα λόγο μια λειτουργίας που έχει (auto restart) και όταν σταματάει δεν ξανάξεκινάει.

’μα ξέρετε κάποιο προϊόν θα με βοηθούσατε πολύ

Δεν με ενδιαφέρει ο θόρυβος αρκεί να έχει μεγάλη ροή αέρα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.