Jump to content



:help: Tagan TG700-U25 Dual Engine


vasi

Recommended Posts

Καλημέρα.. εχω αυτό το τροφοδοτικό Tagan TG700-U25 Dual Engine τρεις μήνες και το πρόβλημα μου είναι η ελατοματικη κατασκευή του , συγκεκριμένα το ψεύτικο υλικο στα βύσματα τροφοδοσίας SATA . Στην αρχή που το είχα αγοράσει πήγα να συνδέσο το βύσμα τροφοδοσίας SATA στον σκληρό δίσκο , αλλα επειδη δεν έβλεπα μέσα στο κουτί , είχα την ατυχία να με ΣΠΑΣΕΙ το βύσμα SATA ,δεν το εδοσα σημασια σκεφτόντας ότι φταίει η απροσεξία μου. Σήμερα πηγα να τοποθετησω τον ανταπτορα της Tagan για μετατροπη απο SATA σε Molex , επειδη το τροφοδοτικό δεν έχει Molex , και μου εμεινε η γωνια του βυσματος SATA μεσα στο Molex, οποτε αχρηστευτικε και το δευτερο βυσμα SATA , τα εχω

τυλιγμενα με μονοτικη ταινια, αλλα δεν ειναι ασφαλές, αν γινοταν βραχυκικλομα και κεγοταν η μητρικη!! τοσο μεγαλη εταιρεια η Tagan να βγαζει αξιολογα τροφοδοτικα με ελατοματικα βύσματα τροφοδοσίας SATA , και να σπανε τοσο ευκολα?????

τηλεφονησα στο εσηοπ για το τροφοδοτικο και με ειπαν οτι έχασα την εγγυειση.....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

πηγαινε απο κανενα παραρτημα του e-shop ισως το δεχτουν απο εκει.

δεν στελνεις και κανενα μεηλ στην εταιρια ισως επεσες σε προβληματικη παρτιδα και δικαιουσαι αλλαγη

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.