Jump to content



Forthnet 10Mbit + emule


junior-21-

Recommended Posts

Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους γραμμής forthnet 10Mbit που χρησιμοποιούν το emule για downloading τι ταχύτητες έχουν συνήθως. Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Το eMule το χρησιμοποιουσες πριν? Εγω με 1Mbit, μπορει να κατεβασω μεχρι και το μεγιστο της ταχυτητας μου. Δεν παιζει ρολο ομως τι συνδεση εχεις αλλα ποσες πηγες θα βρεις για ενα αρχειο. Συνηθως τα τραγουδια τα βρισκει με 1000 πηγες (καλα που λεει ο λογος αλλα βρισκει παμπολους χρηστες (υπαρχουν και 1000)) και κατεβαινουν στο δευτερολεπτο. Αρα υπολογισε αναλογα.

Link to comment
Share on other sites

Κοιταξε και τα ορια σου αν τα εχεις αλλαξει σε 1280/64. Ρυθμισεις --> Συνδεση και εκει εχει τις επιλογες για τα ορια. Εκει εχει και για τις πορτες και το αρχικο ειναι 4662 και 4672. Αν θες τις αλλαζεις αλλα πριν, εχει διπλα ενα κουμπι που "τεσταρει" τις πορτες σου. Πατα το και δες τι σου βγαζει.

Link to comment
Share on other sites

Eκεί είναι το πρόβλημα! Στο portforward.com δεν έχει ακριβώς το μοντέλο του router μου.

Sorry guys αλλά δεν κατέχω και πολλά περί router. Λίγη κατανόηση και τα φώτα του όποιος μπορεί...

Link to comment
Share on other sites

Εδώ λέει τι πρέπει να ρυθμίσεις για zyxel router!

http://www.blue-whitegt.com/FaqHtml/index.html πάτα εκεί που λέει "Ρυθμίσεις NAT & Clients" και μετά "Οδηγός ρύθμισης ΝΑΤ/Port forward για Zyxel routers" ............

Στο portforward.com αυτό θα πρέπει να είναι το δικό σου router ή τουλάχιστον παρόμοιο:

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/ZyXEL/Prestige660HW61/default.htm

Επίσης δες και αυτό το thread που είναι για το δικό σου router: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=36841

Ελπίζω να σε κάλυψα!:) :)

:banging:

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν,σόρυ για την αναστάτωση.Το βρήκα. Οταν πάταγα στον explorer 192.168.1.1 μου ζήταγε password.Είχε όμως μόνο του 4 ψηφία και εγώ υπέθετα ότι ηταν admin by default.Ετσι πάταγα enter και με έβγαζε στο status του router.Βάζοντας όμως μόνος μου σαν password το admin,είδα οτι μου ξεκλειδώνει το advanced setup... :o

Συγνώμη και πάλι για την αναστάτωση. Συνεχίζω την διαδικασία! :)

Link to comment
Share on other sites

Βασικα δεν καταλαβα το προβλημα ποιο ειναι, απλα πληκτρολογεις 192.168.1.1 στον browser σου ζηταει κωδικο (συνηθως admin ή 1234) και σου ανοιγει το παραθυρο με τις ρυθμισεις.

btw υπαρχει και το δικο σου μοντελο στο portforward.com http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/ZyXEL/P-660HW-D1/BitTornado.htm Ενδεχομενως να ειναι λιγο διαφορετικα τα μενου αλλα με λιγο ψαξιμο θα τα βρεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.