Jump to content



Critical update για C2D επεξεργαστές. ΒΗ


nikoszax

Recommended Posts

Μυστικοπάθεια; Πρόβλημα; Για όσα παιδάκια θυμούνται τι είναι το "αυθεντικά Windows" μπορούν να θυμηθούν τι είναι και το Automatic updates

Για εξήγησε ακριβώς τι εννοείς σε παρακαλώ. (Για να σιγουρευτώ και να πετάξω τα μπινελίκια μου μετά)

Link to comment
Share on other sites

Εννοώ ότι αν αφήνει υπονοούμενα για μένα (επειδή αναφέρθηκε σε δικές μου λέξεις) θα τον μπινελικώσω. Μήπως η δικιά σου δουλειά είναι να κάνεις moderation ακόμα και αν "άστοχα" posts προέρχονται από moderators όπως ο jpavly? Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που μου ζητάς και το λόγο...

Link to comment
Share on other sites

’λλο να έχεις δική σου γνώμη και άλλο να κατηγορείς κόσμο στη μάπα του χωρίς προφανή λόγο...

Επίσης αν έχεις άποψη για τις δικές μου "ράδιο αρβύλες" , να την εκθέσεις στο αντίστοιχο thread. :OT:

Link to comment
Share on other sites

Ρε παληκάρι έχεις την άποψή σου, έχω την δική μου. Όπως εσύ γουστάρεις να κατηγορείς, εγώ γουστάρω να υποστηρίζω.

Ξέχνα ότι είμαι mod, για να μην νομίζεις ότι σου επιτίθεμαι. Απλά έχω αντίθετη άποψη από σένα. Όπως εσύ λες "πρόβατα" εγώ λέω "παιδάκια".

Όσο για το θέμα μπινελίκια, ρίξε ότι θέλεις, από μένα είσαι safe. Αλλά είμαι περίεργος να δω τι θα ήθελες να πεις και τι ελπίζεις να κερδίσεις με "τσαμπουκά".

Link to comment
Share on other sites

Αρπάζεσαι με ένα quote που έγινε στα λόγια σου χωρίς να σε θίγει ξεκάθαρα....απειλείς με μπινελίκια γιατί έτσι απλά γουστάρεις....μου κάνεις και παρατήρηση για το Moderation μου...και είσαι και σε standby mode για τα μπινελίκια που προαναφέραμε....

οκ...βλέπεις τπτ στραβό στην όλη υπόθεση?????

Link to comment
Share on other sites

@ jpavly

To ξαναγράφω με bold για να καταλάβεις πού είναι το πρόβλημα σε όσα έγραψες :

Περιμένω να εξηγήσεις το σχόλιο για τα παιδάκια που δε θυμούνται τι είναι αυθεντικά windows. Επειδή το συνέδεσες με λέξεις που εγώ χρησιμοποίησα, θεώρησα ότι πήγαινε σε μένα.

Τον "τσαμπουκά" εσύ τον ξεκίνησες και δεν καταλαβαίνω ποιος ο σκοπός του. Κατηγορείς στα ίσα τους χρήστες του forum ότι δε χρησιμοποιούν αυθεντικά windows? Για ποιο λόγο και ποιος σου έδωσε το δικαίωμα; Απαιτώ να ανακαλέσεις.

@ darkcount

mpinelikia stand by [off]

:daisy:

Link to comment
Share on other sites

Το σχόλιο πάει σε όλους όσους βάζουν σπασμένα Windows και από πάνω παραπονιούνται κι όλας. Είσαι χρήστης νόμιμων Windows? Τελευταία σε θυμάμαι Linuxά πάντως..

Anyway, αν είσαι ΟΚ με τα Windows, προς τι τόση εμπάθεια; Δεν θα πάρεις τα updates σου ούτως ή άλλως; Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω λάσπη κατά την MS από πλευράς σου.

Στο κάτω κάτω, όπως σου είπα και πιο πριν, δέξου σαν "καυστικός" σχολιαστής ότι μπορεί να υπάρχει και μια άποψη αντίθετη από την δική σου. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε "binelikia mode" κάθε φορά που κάποιος διαφωνεί με εμάς.

Και για να τελειώνουμε, το thread θα καθαριστεί και η γνώμη μου θα διατυπωθεί διαφορετικά εντός ολίγου. Αν έχεις ακόμα απορίες, εδώ είμαι :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.