Jump to content



Πρόβλημα με 6800


Christos

Recommended Posts

Γεια σε όλους!!! Έχω μία παλιά 6800 gs και την είχα κλοκαρισμέμη για πολύ καιρό. Προχθές που είπα να βάλω το colin mcrae dirt για να δω πως είναι μου τράβαγε συνέχεια στο μενού κολλήματα και μετά αναγκαστηκά restart. Στη συνέχεια παρατήρησα ότι δεν μου έπαιζε και παιχνιδάκια που παλιά τα σήκωνε άνετα. Έκανα format έβαλα καινούριους drivers και το τελευταίο ntune και στη συνέχεια δεν κλοκάρονταν με τίποτα, ούτε 1 mhz :wall: :wall: :wall: . Ξαναέβαλα και τους παλιούς drivers και πάλι τα ίδια... Έχει κανείς ιδέα για το τί μπορεί να φταίει??? Ευχαριστώ πολύ!!!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, οι θερμοκρασίες είναι κανονικές για την εποχή, δηλαδή γύρω στους 40. Πριν από λίγο καιρό είχα αλλάξει την ψήκτρα με μία της Zalman οπότε δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα με την πάστα και τέλος ο ανεμιστήρας λειτουργεί κανονικά.... Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου ανεβαίνει καθόλου και η ram. Για αυτό δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα τί παίζει.

Link to comment
Share on other sites

Τι τροφοδοτικό έχεις? Το υπόλοιπο σύστημα και ο επεξεργαστής σου πως τα πάνε από θερμοκρασίες?

Θα μπορούσε το τροφοδοτικό να είναι στα τελευταία του αλλά και πάλι τίποτα δεν είναι σίγουρο, μόνo με δοκιμές μπορείς να καταλάβεις.

Ότι θέλεις χρησιμοποιείς από πάστα αν φοβάσαι μήπως σου πέσει πολύ και απλώσει παντού βάλε ceramique να είσαι σίγουρος ότι δε θα είναι αγώγιμη..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.