Jump to content

Apple iMac Core i7 2.93 GHz - 27" TFT

xrist

Recommended Posts

Τι γνωμη εχετε για το Apple iMac Core i7 2.93 GHz - 27" TFT ?

Θέλει να το πάρει ένας φίλος.

Τι είναι αυτό που δικαιολογεί τόσα €€€ ?

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=tSQYG9oLS8M?fs=1&hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=tSQYG9oLS8M?fs=1&hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Μόνο η οθονάρα του 27αρα ips μπορεί να χει πάνω από 1000€.

Για τα υπόλοιπα μπες στο πλαίσιο και φτίαξε ένα pc με τα ίδια χαρακτηριστικά, βάλε κουτιά, τροφοδοτικά, ηχεία κλπ και δες πόσο βγαίνει.

Τέλος πρόσθεσε και 200€ επειδή είναι apple και all in one και νομίζω έφτασες στην τιμή του.

Το Dell2411 MHN το πάρεισ από την dell :p

Ελληνες retailers το έχουν ~650euro είναι το ίδιο panel με το mac αλλά δεν έχει led φωτισμό και δεν είναι γυαλιστερό (καλύτερα που δεν είναι imo)

Αντιστηχη οθονη στο εμποριο δε νομιζω να υπαρχει, εχω δει και απο κοντα και μου πεσε το σαγονι. Χωρις πλακα μονο η οθονη ειναι το 2/3 της τιμης του πακετου.

Είναι από τα Apple που αξίζουν τα λεφτά τους πάντως(δυστυχώς η ευτυχώς).

Αν θες υπάρχει και στο emarket.gr, λίγων ημερών στα 2.000 αλλά αν του σκάσεις 1800-1900 στο χέρι δεν θα πει και όχι.

Αντιστηχη οθονη στο εμποριο δε νομιζω να υπαρχει, εχω δει και απο κοντα και μου πεσε το σαγονι. Χωρις πλακα μονο η οθονη ειναι το 2/3 της τιμης του πακετου.

Η 27αρα Mac φοραει το ιδιο ips πανελ με την dell U2711 (640ε) αλλα με διαφορετικο antiglare φιλτρο. Ειναι debate στα φορουμς ποια ειναι καλυτερη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.