Jump to content



Ποιά AGP προτείνετε?


bezdim

Recommended Posts

Επειδή δεν θελω να κάνω πλήρη αναβάθμιση του pc μου για να αγοράσω μια PCI-X κάρτα, και επειδή θέλω να του μειώσω την κατανάλωση και την θερμοκρασία καθώς και το θόρυβο, θα ήθελα να μου προτείνετε μια AGP κάρτα με επιδόσεις ίδιες ή καλύτερες από την 9800ΧΤ. Δίνω μέχρι και 200Ε.

Αναμένω τις απαντήσεις σας:)

YΓ έχω υπόψη μου αυτήhttp://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.510575

Link to comment
Share on other sites

Με την X1950PRO θα έχεις καλύτερες επιδώσεις (ανάλογα με τον επεξεργαστή σου)

Επίσης δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να πάρεις σε AGP αυτή τη στιγμή.

Αλλά δε θα έχεις σε καμιά περίπτωση μείωση της κατανάλωσης, της θερμοκρασίας και του θορύβου η 9800ΧΤ είναι ψυγείο μπροστά στις κάρτες που κυκλοφορούν τώρα.

Link to comment
Share on other sites

O επεξεργαστης είναι ένας Athlon 64 2800+ και το τροφοδοτικό ένα ΤAGAN TG480-UO1 480w δηλαδή. Πιστεύετε ότι ο επεξεργαστης θα βοηθήσει ώστε να δώ μεγάλη διαφορά από την 9800; Σε κάθε περίπτωση πάντως η ανάλυση στα παιχνίδια θα είναι 1280Χ1024.

Edit: Καμιά 7800GS από φίλο σε λογική τιμή ~150 λέει?

Link to comment
Share on other sites

Για αυτή την ανάλυση που αναφέρεις ναι θα κάνει μεγάλη διαφορά η Χ1950προ σε σχέση με την 9800

Και ο Α64 μπορεί να έρθει άνετα σε χρονισμούς του 3500+ (2,2ghz) χωρίς αύξηση vcore οπότε είναι αρκετός για τα περισσότερα παιχνίδια που κυκλοφορούν.

[απάντηση στο edit]:p

Είναι περίπου ισοδύναμες κάρτες σε γενικές γραμμές ίσως και η X1950pro να είναι λίγο καλύτερη σε κάποιους τομείς (υψηλές αναλύσεις, ΑΑ)

Ουσιαστικά με την Χ1950 παίρνεις καινούριο προϊόν με εγγυητή μπροστά του δε ξέρω αν για λίγα ε αξίζει να πας σε μεταχειρισμένη αντίστοιχη λύση με μειωμένο ή καθόλου υπόλοιπο εγγυησης.

Link to comment
Share on other sites

Έπειτα από παρότρυνση του kaynd ξαναμπήκα στο στο παιχνιδι του oc το οποιο και είχα απαρνηθεί για αρκετό καιρό:p .

Πήγα στα 2.2GHz stable αλλά πείραξα και τα timmings των μνημών τα οποία και παρατήρησα ότι ήταν παρα πολύ χαλαρά, και για αρκετό καιρό μάλιστα. Απ' ότι κατάλαβα τα timmings των μνημών μου "έκοβαν" την 9800 για πολύ καιρό κάνοντας με να την έχω για ξοφλημένη. Το αποτέλεσμα: πριν επαιζα το TDU στην γελοία αναλύση 640Χ480 και μάλιστα με το ζόρι, ενώ τώρα παίζω 1280Χ1204 σε medium detail και με αρκετά ικανοποιητικα καρέ.

Τι να πώ, μάλλον δε χρειάζομαι καινούρια κάρτα γραφικών!

Σας ευχάριστω όλους για τις γρήγορες αλλά και καίριες απαντήσεις :T: .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.