Jump to content



Asus P5K Deluxe ή Striker Extreme?


siomitos

Recommended Posts

Ρ5Κ, είναι πολλοί οι λόγοι: Νεότερο chipset, λιγότερα (έως τώρα) προβλήματα από τη Striker, καλύτερη αναβαθμισημότητα, φτηνότερη (νομίζω), κλοκάρει πολύ καλύτερα (ειδικά τα 4πύρηνα), κτλ κτλ.

Θεωρώ πως είναι εύκολη επιλογή :)

Link to comment
Share on other sites

P5K πολυ σταθερη....οτι και να τις κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα...απλα το μονο ετσι μεiονεκτημα σε crossfire το δευτερο pci-e ειναι στα 4x..θα ταν καλυτερα να ναι στα 8x..οπως στην P5WDG2-WS

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Για να μην ανοίγω καινούργια thread. Ένα φιλαράκι έχει μια Commando μαζί με έναν c2d 4300 @3 και αυτήν την εβδομάδα θα πάρει έναν Q6600. Αξίζει η αλλαγή σε P5K Dlx (λόγω P35) για τον Quad ή θα είναι πάνω κάτω μια απο τα ίδια με την Commando; Ο στόχος είναι τα 3-3.2GHZ με αέρα (ThermalRight Ultra 120).

Link to comment
Share on other sites

Με την Commando υπεράνετα, αρκεί να το θέλει και ο επεξεργαστής. Ο QX6700 μου έπαιζε στα 3600 για κάθε μέρα και εώς 4 γίγα για μερικά benchmarks.

FSB έπιασα εώς 460 σταθερά, ενώ στα 470-480 έμπαινε Windows αλλά κρασάρανε τα benchmarks.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

παιδια επειδη εχω την P5K την απλη εχει μεγαλες διαφορες απο την deluxe?για μενα να πω την αληθεια δεν την περιμενα τοσο καλη και σταθερη(για την απλη μιλαω)ειμαι πολυ ευχαρηστημενος

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.