Jump to content



διαρροη σε L30


johnysb

Recommended Posts

μολις χ8ες εβαλα την υδροψυξη στο συστημα και σημερα παρατηρησα μια μικρη διαρροη στην εισαγωγη της L30 (στο σημειο εκεινο που σφιγγει με ενα μπλε καπακι) με αποτελεσμα να εισερχεται αερας στο κυκλωμα.Προσωρινα εχω βυθισει την αντλια σε μια λεκανη με απεσταγμενο νερο και σκεφτομαι αυριο μεθαυριο να μονωσω το σημει εκεινο με σιλικονη. Καμια αλλη ιδεα κανενας?

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως αλλη λυση δεν υπαρχει.

για να βαλεις σωστα τη σιλικονη μην την βαλεις μονο εξωτερικα.γλυψε λιγακι και το χειλος πριν την κουμπωσεις.

σε περιπτωση που αργοτερα χρειαστει να την ανοιξεις για να την καθαρισεις θα χρειαστει λιγο παραπανω δυναμη και προσοχη ωστε να ξεκολλησει οτι σιλικονη πηρε απο μεσα......

αλλα να ξερεις οτι εκτος απο την καλυτερη μονωση σταθεροποιεις και το δαχτυλιδι και θα σου κρατησει πολυ περισσοτερο ο αξονας μεσα πριν φαγωθει απο τις δονησεις που θα ειχε εαν το ειχες χαλαρο χωρις σιλικονη.

Link to comment
Share on other sites

Παρε κολλα για μπαρμπριζ αυτοκινητων,σε καταστηματα με χρωματα κλπ για αυτοκινητα,ειναι σαν μαυρη πλαστελινη που κολλαει,αδιαβροχη και δεν στεγνωνει ποτε.

Εχω βαλει προληπτικα σε μια L20 στο ιδιο σημειο επειδη αλλαξα το λαστιχακι.

Link to comment
Share on other sites

εγώ αντί για τη σιλικόνη έχω να σου προτείνω να βάλεις τεφλον, επειδή την έχω και εγώ αυτη την αντλία.Θα βγάλεις το καπάκι και θα αφαιρέσεις το λάστιχο το μεγάλο που έχει.Θα ρίξεις 2-3 στρώσεις τεφλον, θα βάλεις πάλι πίσω το λάστιχο και τα ξαναβάλεις το καπάκι με το μπλέ δακτυλίδι πίσω.Εαν δεις την ώρα που προσπαθείς να βάλεις το μπλε δακτυλίδι, οτι έχει πολύ ζόρι, απλά ανοιξέ την πάλι και αφαίρεσε μία στρώση τεφλόν. Σε εμένα δούλεψε τέλεια πάντως.

Link to comment
Share on other sites

ό,τι σε βολεύει από τα 3 κάνε, δεν θα έχεις πρόβλημα λογικά... το πιο εύκολο και συνάμα καλύτερο θα ήταν τεφλόν και εξωτερικά λίγο σιλικόνη...

από SiliconMan

αντί για τη σιλικόνη

lool

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ πιστεύω πως το τεφλόν είναι η καλύτερη λύση. Αυτό όμωσ που ήθελα να σου πω είναι να μην βάλεις απεσταγμένο νερό γιατί σε κανα δυο μήνες θα ελλατωθεί σημαντικά η κυκλοφορία του νερόυ και θα μαυρίσουν τα σωληνάκια. Αυτο έπαθε και ένας φίλος μου.

Σε εσένα βέβαια μπορεί να μην συμβεί αλλά στο αναφέρω για παν ενδεχόμενο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.