Jump to content


Projector 1000-1200Euro


Heatspreader

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους, ελπίζω να είστε καλά.

Στο νέο σπίτι που μετακόμισα, μετά τη διαρρύθμιση του χώρου, κατάλαβα πως ένας Projector θα ήταν ότι πρέπει για να βλέπω τις ταινίες μου, τα video clips μου και ίσως κάποιες φορές TV. Η αλήθεια είναι ότι δεν διαθέτω πολλά λεφτά και μετά βίας δίνω 1000-1200Euro. Έχω κάποιες απορίες που θα ήθελα να μου τις λύσετε αν μπορείτε.

1) Φαντάζομαι πως δεν θα μπορώ να παίζω Playstation (2 ή 3) στον Projector καθώς θα χάνει πολύ. Αυτό το λέω επειδή έχουμε μια Sony οπίσθιας προβολής η οποία ναι μεν έπαιζε, αλλά όταν το έβαζα το Playstation 2 στην 21 CRT Philips τηλεόραση ήταν η μέρα με τη νύχτα. Στην τηλεόραση μου έπαιζε 100 φορές καλύτερα. Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχει ο Projector με την οπίσθιας προβολής Δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι πως έχει.

2) Ταινίες θα βλέπω καλύτερα από ότι στην οθόνη του υπολογιστή μου (βλ. υπογραφή) και καλύτερα από την Philips τηλεόραση που έχω 21?

3) Όταν η λάμπα χρειαστεί να αλλαχτεί στοιχίζει πάρα πολύ?

4) Φυσικά χρειάζομαι κάποιο πανί καθώς ο τοίχος δεν είναι τελείως άσπρος σωστά?

5) Έχουν όλοι κόλπο για να μπορώ να τον κρεμάσω στον ταβάνι?

6) Τέλος είδα με μια πολύ γρήγορη ματία τον παρακάτω:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=1018&product=908614&tab=specs

Είναι καλός ή τελείως για τα μπάζα?

Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.