Jump to content



overclock 4850


Recommended Posts

Δύο τρόπους μπορώ να φανταστώ. Ο πρώτος και απλότερος είναι να χρησιμοποιήσεις τον TechPowerUp Radeon Bios Editor, η οποιονδήποτε άλλο editor για bios της ΑΤΙ ή να βρεις το voltmod ανάλογα με το αν είναι reference το pcb της κάρτας ή όχι και να λερώσεις τα χεράκια σου. Ξεκίνα με το πρώτο καλύτερα. Φρόντισε να έχεις το original bios μαζί με τον flasher σε ένα bootable usb και απομνημόνευσε τις εντολές που χρειάζονται για να το φλασάρεις. Υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει στραβή οπότε θα πρέπει να μπορείς να επαναφέρεις την κάρτα ουσιαστικά χωρίς οθόνη. Χωρίς extra ψύξη δύσκολα θα καταφέρεις κάτι με το ρεύμα. Συνήθως πρώτα βάζεις waterblock και μετά ανεβάζεις ρεύματα.

* ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, βγάζουν μάτι..

Link to comment
Share on other sites

έχει πολλά guide sto net για την διαδικασία ξεκλειδώματος και under-overvolt της κάρτας! απο ότι είχα ψάξει και εγώ και όπως προαναφέρθηκε πιο πάνω, με radeon bios editor και Ati winflash πιστεύω θα βγάλεις άκρη!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.