Jump to content



προβλημα με lan


Panzos

Recommended Posts

Εχο το speed touch 520 και εχο συνδεσει 2 υπολογιστες στο hub του .Η γραμμη μοιραζεται κανονικα αλλα καθε 1 με 2 λεπτα κολαει για 4-5 δευτερολεπτα.Το κολιμα ειναι ιδιαιταρα εμφανες οταν ειμαι στο wow και εξαιρετικα σπαστικο γιατι το κανει συνεχεια ολο το 24ορο.Αλλαξα router αλλα παλι το ιδιο κολιμα κανει .Ξερει κανεις τι δεν κοιταω ι τι δεν εχο κανει απο τις ρυθμισεις? Εχο παρει στον οτε και τσεκαραμε πακετα και το μσ τις γραμμης και δειχνει μια χαρα .Και κατι ακομα δεν ξερω αν βοηθαω αλλα οταν κολαει και παγωνουν ολα ,αν γυρισω στα window me alt tab εκεινη τι στιγμη που ξεκολαει δειχνει κατω δεξια οτι local area is now connected αυτο δηλαδι που δειχνει οταν ανοιγω τον υπολογιστη .

Link to comment
Share on other sites

Όταν λες ότι άλλαξες router, πήρες ένα άλλο speed touch 520 ή κάποιο άλλο μοντέλο-μάρκα;

Στο κάνει μόνο στο wow ή και στο surfing, mail, chatting κλπ; Το κόλλημα που αναφέρεις είναι πάγωμα στα windows ή μόνο στην εφαρμογή που χρησιμοποιεί το δίκτυο;

Σου είναι εύκολο να μεταφέρεις εδώ τα logs από το router;

Link to comment
Share on other sites

To κανει παντου .Εβαλα το ping ploter και δειχνει οτι καθε ενα λεπτο το μσ χτυπαει χιλιαρικο και μετα απο 2-3 δευτερολεπτα παλι στο 30 στο κανονικο του. Ρουτερ πηρα ενος φιλου αλλα παλι τα ιδια κανει ,ακομα και με το usb που δινει ο οτε με το conx κολαει αρα δεν ειναι προβλημα του δικτυου μου και απο τον οτε ειναι σιγουροι οτι δεν ειναι η γραμμη που εχει το προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.