agoy Posted September 27, 2010 #1 Share Posted September 27, 2010 Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω για pc (χωρις οθονη)γυρω στα 600 ευρα.Δεν ζηταω τιποτα το σπουδαιο αρκει να κανει τα βασικα και να μπορω να παιξω παιχνιδια ικανοποιητικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Posted September 27, 2010 #2 Share Posted September 27, 2010 Αυτή είναι η δική μου σύνθεση... ο επεξεργαστής μόνο υστερεί του υπόλοιπου συστήματος. Σύνολο: ~603€ Δεν μπορούσα να φτιάξω κάτι καλύτερο, περίμενε και τις γνώμες των άλλων παιδιών, κάτι θα έχουν να σου προτείνουν καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Posted September 27, 2010 #3 Share Posted September 27, 2010 Αν καταλαβα καλα ο φιλος ζηταει ετοιμο απο χερι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Posted September 27, 2010 #4 Share Posted September 27, 2010 Λες βρε Χρήστο; Όντως το "ψάχνω" με έβαλε και μένα σε υποψίες, απλά έδωσα μια σύνθεση, γιατί μπήκε εδώ και όχι στη "ζήτηση". Ας περιμένουμε όμως να ξαναμπεί ο φίλος και θα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Posted September 27, 2010 #5 Share Posted September 27, 2010 Οπως και ναχει το πραμα, εδωσες και μια αλλη επιλογη Link to comment Share on other sites More sharing options...
agoy Posted September 28, 2010 Author #6 Share Posted September 28, 2010 Για συνθεση ενδιαφερομαι.Δεν φανταστικα οτι μια λεξη θα προκαλουσε τετοια συγχυση.John ευχαριστω για τον κοπο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johncsj Posted September 28, 2010 #7 Share Posted September 28, 2010 Όχι βρε... καμία σύγχυση. Απλά δεν είχαμε καταλάβει τι από τα 2 έψαχνες. Αφού τώρα μας εξήγησες... μπορούν να σου φτιάξουν μια σύνθεση και τα υπόλοιπα παιδιά του forum (εκτός αν είναι ικανοποιημένοι από τη δική μου σύνθεση ). Αυτά... καλές αγορές από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.