LevelOne Νοέμβριος 1, 2010 #1961 Νοέμβριος 1, 2010 Peking λέγεται, Μαντζαγριωτάκη 105 Καλλιθέα. Τηλ. 210.95.91.717 Το χοιρινό ήταν λουκούμι, το ρύζι ήταν αδιάφορο, η πάπια ήταν Πεκίνου, τα ξυλάκια είχαν πλάκα, τα ρυζοwhatever επίσης πλάκα, και το fortune cookie ήταν σοφό. Srsly, ποιος είναι ο secret admirer μου;; Να φανερωθεί παρ' αυτά!
angel_f Νοέμβριος 6, 2010 #1962 Νοέμβριος 6, 2010 Απο την σημερινή απόπειρα για καραβιδομακαροναδα... Καλή ηταv τελικα... δεν έμεινε τσόφλι!
greekfragma Νοέμβριος 6, 2010 Author #1963 Νοέμβριος 6, 2010 το μαχαίρι στο κόκκαλο και το στριψες κιόλας.........ΑΤΙΜΕ!
greekfragma Νοέμβριος 6, 2010 Author #1965 Νοέμβριος 6, 2010 πωπω ΠΕΙΝΕΣ!!!!!!!!και λείπει και το γυναικάκι να μαγειρέψει τίποτα (τεμπέλης)ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΣΟΥ ΡΧΟΜΑΙ!astrolabos γύρος κισας προβλεμ μπίατς :triniti:
astrolabos Νοέμβριος 6, 2010 #1966 Νοέμβριος 6, 2010 Ένα πεϊνιρλί που έφτιαξα με τη ζύμη που περίσσεψε από την πίτσα που έφτιαξα:
HotPeanut Νοέμβριος 6, 2010 #1967 Νοέμβριος 6, 2010 Ένα πεϊνιρλί που έφτιαξα με τη ζύμη που περίσσεψε από την πίτσα που έφτιαξα:CHEESE FAIL?
astrolabos Νοέμβριος 6, 2010 #1968 Νοέμβριος 6, 2010 Όχι και τόσο. Το μάζεψα και το έριξα πάλι μέσα και μετά κρύωσε και έμεινε μέσα.
jax7480 Νοέμβριος 7, 2010 #1969 Νοέμβριος 7, 2010 Απο την σημερινή απόπειρα για καραβιδομακαροναδα...Καλή ηταv τελικα... δεν έμεινε τσόφλι! Το wok απο τα ΙΚΕΑ τα σπαει (ειδικα για τα 7€ που κοστιζει)...
PetrosD Νοέμβριος 7, 2010 #1970 Νοέμβριος 7, 2010 Αστρο, πώς το φτιάχνεις το ζυμάρι; Δώσε συνταγή να δοκιμάσω please.
astrolabos Νοέμβριος 7, 2010 #1972 Νοέμβριος 7, 2010 Αστρο, πώς το φτιάχνεις το ζυμάρι; Δώσε συνταγή να δοκιμάσω please. 600 gr ζύμη ένα φακελάκι μαγιά ένα αυγό λίγο γάλα λίγο λάδι με αλευρι
winters Νοέμβριος 7, 2010 #1973 Νοέμβριος 7, 2010 Ένα πεϊνιρλί που έφτιαξα με τη ζύμη που περίσσεψε από την πίτσα που έφτιαξα: Μετεωρίτης Νο2;
GoMaR Νοέμβριος 7, 2010 #1974 Νοέμβριος 7, 2010 ενα φακελακι μαγια;;;;;τοσο εβαλες και σου φουσκωσε τοσο πολυ ;
GoMaR Νοέμβριος 7, 2010 #1976 Νοέμβριος 7, 2010 το ειπα αναποδα... εννοουσα επρεπε να βαλεις λιγοτερο μαγια
HotPeanut Νοέμβριος 7, 2010 #1977 Νοέμβριος 7, 2010 600 gr ζύμηένα φακελάκι μαγιά ένα αυγό λίγο γάλα λίγο λάδι αλεύρι
GoMaR Νοέμβριος 7, 2010 #1978 Νοέμβριος 7, 2010 τι του το λες μωρε...ηθελα να δω αν θα το παιρνε πρεφα
angel_f Νοέμβριος 7, 2010 #1979 Νοέμβριος 7, 2010 Το wok απο τα ΙΚΕΑ τα σπαει (ειδικα για τα 7€ που κοστιζει)... Πράγματι!!! μιλάμε για ποιότητα...
Nephiλiμ Νοέμβριος 7, 2010 #1980 Νοέμβριος 7, 2010 Εμενα "χαλασε" η επιφανεια του μετα απο 3 "μαγειρικες".Ισως ετυχα στο κομματι τι να πω.Δεν το πηγα για RMA λογω των 7€.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.