Jump to content



Επιτρέπετε την δημοσίευση αγγελιών?


Kotsolis

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω αν στο forum σας επιτρέπετε την δημοσίευση αγγελιών και αν είναι εφικτό να δίνουμε και links για sites δημοπρασιών. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

http://www.thelab.gr/misc.php?s=&action=faq

Αγοραπωλησίες

Το TheLab.gr προσφέρει στα μέλη του την δυνατότητα αγοραπωλησιών μεταξύ τους. Για την εύρυθμη λειτουργία τους θα πρέπει τα μέλη να συμμορφώνονται με τους ακόλουθους κανόνες.

*

Το TheLab.gr δεν έχει κανένα απολύτως όφελος από τις αγοραπωλησίες των μελών του. Το TheLab.gr απλά προσφέρει το μέσο για να πραγματοποιηθούν και σε καμία περίπτωση δεν επωφελείται.

*

Το TheLab.gr όχι μόνο δεν έχει καμία συμμετοχή στις αγοραπωλησίες των μελών του αλλά απαλλάσσεται από τυχόν διαφωνίες, αντιδικίες, ζημίες και αξιώσεις που μπορούν να λάβουν χώρα μεταξύ των μελών.

*

Οι Moderators και οι Administrators έχουν το δικαίωμα να κλειδώσουν ή ακόμη και να διαγράψουν οποιοδήποτε θέμα αγοραπωλησίας όταν γίνεται α) για διατήρηση του θέματος του χρήστη στην πρώτη σελίδα του forum, β) είναι κακόβουλο ή υπάρχει υποψία απάτης.

*

H δημιουργία της εκάστοτε αγοραπωλησίας, η υποβολής προσφοράς καθώς και η χρήση οποιαδήποτε άλλης υπηρεσίας του TheLab.gr είναι αποκλειστική ευθύνη του χρήστη (είτε ο ίδιος είτε κάποιος άλλος χρησιμοποιεί το λογαριασμό του).

*

Η συμμετοχή στις Αγοραπωλησίες του TheLab.gr σημαίνει αποδοχή των Κανόνων λειτουργίας και των Γενικών Όρων Πρόσβασης και χρήσης όπως περιγράφονται παραπάνω.

*

Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία έχουν συμπληρώσει τις 300 καταχωρήσεις ΚΑΙ έξι (6) μήνες παραμονής στο forum. Οι αγγελίες δεν προσφέρονται σε εταιρείες που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Οι εταιρείες μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα marketing του TheLab.gr για την διαφήμιση τους.

*

Στις αγγελίες δεν δίνονται δημόσιες απαντήσεις. Όλες οι συνεννοήσεις θα γίνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων (pm) και μόνο μέσω αυτών. Στις αγγελίες απαντάει μόνο ο δημιουργός τους για να ενημερώσει για τυχόν αλλαγές, πώληση ή αγορά των σχετικών αντικειμένων. Παρακαλούμε να κρατήσετε το αντικείμενο των αγγελιών σχετικό με το περιεχόμενο του TheLab.gr.

*

Αγγελίες καταχωρούνται μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του forum (Το παζάρι) και πουθενά αλλού. Αν μία αγγελία καταχωρηθεί σε λάθος κατηγορία του forum οι Administrators/Moderators θα την μετακινήσουν στην σωστή θέση. Αν αγγελία καταχωρηθεί σε λάθος κατηγορία του forum από μέλος που δεν πληρεί τους παραπάνω όρους, η αγγελία θα διαγραφεί. Αν ο χρήστης συνεχίσει την καταχώρηση σε λάθος κατηγορίες θα του σταλεί ενημερωτικό pm. Αν ο χρήστης επιμείνει θα αποκλείζεται (ban) από το TheLab.gr.

Επίσης: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=314

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.