Jump to content

Kotsolis

Members
  • Posts

    24
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Kotsolis

  • Γενέθλια 16/03/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Δημοσιογράφος

Kotsolis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. To Facebook είναι πλέον μέρος συνάντησης. Το πόση σημασία έχει για τον καθένα εξαρτάται από την κατάστασή του. - Αν είσαι με κάποια δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι με τις ώρες στο FB, να μιλας με φιλους να κανονισεις να βγεις κτλ. Εισαι καπου, αρα εισαι οκ. - Αν είσαι επαγγελματίας θα το χρησιμοποιήσεις για διαφήμιση. - Αν δουλεύεις όλη μερα ή έχεις οικογένεια θα μπαίνεις σπανιότερα. - Τέλος, αν είσαι και καλά σε αυτούς που καταδικάζουν το FB, στο τέλος θα βάλεις κι εσύ (εστω με fake εικονες) επειδη σε πριζανε ολοι και θα λες ως δικαιολογια "Ελα μωρε. Εβαλα απλα να δω πως ειναι". :mobile1:
  2. Kotsolis

    Φωτοβολταϊκά - ΔΕΗ

    Όχι δεν παρεξηγούμαι. Αλλά δεδομένης της κρίσης που έχουμε όλοι σκέφτονται σοφά. "Έχω οικόπεδο? Πάω να βάλω Φωτοβολταϊκά". Αμα η ΔΕΗ ητανε 100% του δημοσιου και δεν επαιζε μεσα η μεταπωληση τοτε θα πηγαινε και θα επαιρνε φθηνη ενεργεια απο τον οποιονδηποτε για ενα κομματι ψωμι. Και θα ητανε τιγκα κερδοφορα. Κι εμεις αντιστοιχα θα βγαζαμε. Αλλα δεδομενης της καταστασης κατι μου λεει οτι η φαση ειναι σαν τις στασεις του μετρο που περιμενουμε και την Siemens. Κανένας πολιτικός δεν θέλει να βάλει την υπογραφή του. (ή θέλει μαρουλάκι για να την βάλει). Αν μπουν κι άλλες εταιρείες μέσα όπως η Energa και ζητήσουν ενέργεια από φωτοβολταϊκά τότε κάτι γίνεται. Με το κράτος δεν βγάζεις άκρη.
  3. Kotsolis

    Φωτοβολταϊκά - ΔΕΗ

    Έχω εξοχικό σε νησί των κυκλάδων και 10 στρέμματα οικόπεδο. Πήρα τηλέφωνο τις προάλλες μια εταιρεία που ασχολείται με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. Πρακτικά μιλούν στις κατασκευαστικές και αναλαμβάνουν τον ρόλο του μεσάζοντα. Απ' ότι μου είπαν, η ΔΕΗ στο νησί είχε ζητήσει ενέργεια πριν κανένα οκτάμηνο κι έκτοτε τίποτα. Οι αιτήσεις συμπληρώθηκαν μέσα σε λίγες μέρες αλλά ακόμα κι εκείνοι οι ιδιοκτήτες περιμένουν ειδοποίηση. Το θέμα είναι ότι κανένας τρελός δεν αξίζει να χρυσοπληρώσει φωτοβολταϊκά για το οικόπεδό του και να μην ξέρει αν όντως θα πουλήσει ενέργεια. Στην 2η περιπτωση που ειναι η επινοικιαση του οικοπεδου σε εταιρεια για να βαλει φωτοβολταϊκα εκει εγω ειμαι συμφωνος. Οτι μπορουμε ας το βγαλουμε. Εκτος κι αν υπαρχουν κι αλλοι τροποι πιο σιγουροι να βγαλει κανεις χρηματα με επινοικιαση οικοπεδου (μας βλεπω Γεωργους συντομα ετσι οπως παμε).
  4. Kotsolis

    Official Windows 7 Thread

    Για κάποιο περίεργο λόγο χωρίς να πειράξω τίποτα στα settings μου το κατέβασε προχθές. Κι εγώ απόρρησα. Ειχα απενεργοποιήσει τα automatic updates απ' ότι φαίνεται και κάνοντας κλικ κατέβασα ότι δεν είχε κατεβάσει.
  5. Kotsolis

    Diablo 3

    Όσοι είστε καμένοι δείτε το θετικά. Άμα καείτε στο online από την αρχή φαντάζεστε πόσα λεφτά θα βγάλετε από τους κινέζους?
  6. Kotsolis

    Official Windows 7 Thread

    Παιδια χθες εγκατασταθηκε το Windows Seven Service Pack 1? Ειναι φρεσκο? Ρωταω γιατι εκανε upgrade στο PC μου για αρκετη ωρα και ειδα ενα τετοιο μηνυμα. Μπορει καποιος να μου πει τι περιλαμβανουν τα updates?
  7. Kotsolis

    Τι προτιμάτε για τις αγορές σας;

    Εξαρτάται την αγορά. Διαδικτυακά από Ελλάδα για να στηρίξω και κανένα κατάστημα. Ψάχνω εννοειται απο τον κ. Σκρουτζ πριν κάνω το παραμικρό. Αλλά αν θέλω κανένα CD/DVD τότε αναγκαστικά θα πεταχτώ στο Πλαίσιο.
  8. Kotsolis

    Diablo 3

    Δείτε εδώ: Θα πουλάμε items, gold και χαρακτήρες για αληθινά χρήματα Η Blizzard τα νομιμοποιεί όλα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4ir6zrHXuO0]Δείτε και το βίντεο.[/ame]
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.