Jump to content



Μετασχηματιστης για ασυρματο δυκτιο....


ennia

Recommended Posts

Παιδια χρειαζομαι ενα μετασχηματιστη για ασυρματο δυκτιο. O μετασχηματιστης πρεπει να ειναι 18v. Κατα τυχη βρηκα εναν παλιο στο σπιτι 18v. Αλλα δεν ξερω αν κανει........... Εγω αυτον τον χρησιμοποιουσα σε ενα κασετοφωνο παλιο που ειχα για να μετατρεπει το ρευμα, διοτι το κασετοφωνο προερχεται απο το εξωτερικο (Ιταλια). Εαν δεν κανει αυτος που εχω που μπορω να βρω εναν. Στην περιοχη μου εχω ψαξει παντου..................

Κυριοι τα φωτα σας..........................:help: :help: :help:

Link to comment
Share on other sites

Συνηθως το ρουτερ εκει που δεχεται το βυσμα γραφει τι μετασχηματιστη θελει volt & amper. Προβλημα απο τα βολτ δεν θα εχει, αλλα αμπερ μη του δωσεις περισσοτερα γιατι μπορει να καει.

Link to comment
Share on other sites

Δες ο παλιός μετασχηματιστής τι χαρακτηριστικά έχει και πάρε έναν αντίστοιχο. Εκτός από τα volt πρέπει να ξέρεις και τι Ampere δίνει, ώστε να μην πάρεις λιγότερα γιατί θα υπερθερμανθεί και θα καεί.

Σε κάποιο κατάστημα με ηλεκτρονικά ή σε κανένα Γερμανό μπορεί και να βρεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.